Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ojj ma pomysly
czasami nie wiem czy se smiac czy plakac
noo tylko ze kabluje ten monitoring ile wlezie do dziadkow ze dom mu rozwalalmy bo na sylwestra bylo cale 6 os -
Nom, tych na diecie jest tu sporo. Nic, tylko brać z nich przykład
Ja jeszcze odmówiłam dziś frytek. Jutro muszę uzupełnić zapasy owoców, bo teraz się mi chce jeść, a nie mam nic takiego w domu.
Za 3 miesiące jadę do Polski i mam nadzieję, że tym razem zamiast usłyszeć pytania czy co gorsza stwierdzenia, że się mi przytyło, to ktoś dla odmiany powie, że schudłam
Muszę się jeszcze zacząć pilnować z jedzeniem i będzie superbo chyba sposób odżywiania daje lepsze efekty niż ćwiczenia.
Aniu, ależ to ekonomiczne mieć taki całodobowy monitoring. Chociaż trochę wadliwy, bo wzmożone działanie ma pewnie jak jesteście w domu, a traci zainteresowanie jak wychodzicieZ., Ania_84, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
No widzisz Żabko a ja mam tak że jak za każdym razem jedziemy do pl to każdy mówi hm schudłaś.....A mam wielką nadzieję że jak w lipcu wrócimy to nie powiedzą schudłaś lecz przytyłaś
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Nom, tych na diecie jest tu sporo. Nic, tylko brać z nich przykład
Ja jeszcze odmówiłam dziś frytek. Jutro muszę uzupełnić zapasy owoców, bo teraz się mi chce jeść, a nie mam nic takiego w domu.
Za 3 miesiące jadę do Polski i mam nadzieję, że tym razem zamiast usłyszeć pytania czy co gorsza stwierdzenia, że się mi przytyło, to ktoś dla odmiany powie, że schudłam
Muszę się jeszcze zacząć pilnować z jedzeniem i będzie superbo chyba sposób odżywiania daje lepsze efekty niż ćwiczenia.
Aniu, ależ to ekonomiczne mieć taki całodobowy monitoring. Chociaż trochę wadliwy, bo wzmożone działanie ma pewnie jak jesteście w domu, a traci zainteresowanie jak wychodzicieLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Tak po prawdzie ja też tego nie mogę znieść, ciągle sę ktoś wpieprza w to co go nie dotyczy... judasz na pełnych obrotach, a firanki na jeszcze większych, nie mówiąc o tym, że zaczepiają na deptaku... i do wszystkiego nos wkładają...
-
nick nieaktualny[QUOTE=
Anusia, jak u Ciebie? Jak samopoczucie?
Dziewczyny co do bocianów, to mój na przykład ma 184 cm wzrostu i czarne włosyi tylko taki może mi przynieść dzidzię
[/QUOTE]
samopoczucie tak sobie,,, dzisiaj dzwoniłam do gina, mam potwiedzic w poniedziałek , on powie czy zrobił mi miejsce i bede w piatek z samego rana miała HSG
boje się jak nie wiem
-
potforzasta wrote:Dieta to około 70 % sukcesu w odchudzaniu. Ja muszę też się nawrócić na dobre tory dietkowe.
już i tak zrobiłam milowy krok jak odstawiłam słodycze!
Z. lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:samopoczucie tak sobie,,, dzisiaj dzwoniłam do gina, mam potwiedzic w poniedziałek , on powie czy zrobił mi miejsce i bede w piatek z samego rana miała HSG
boje się jak nie wiemAnusiaM, dżona lubią tę wiadomość
-
Ja sie nie dopisze do motywujacych w diete,.. bo diet nie umiem trzyma
jak cos moge sie dolaczyc do cwiczen
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anusia, no HSG nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy w życiu, ale często udrożnia jejowody i pomaga! Trzymam kciuki!
Żabko dobranoc!
W ogóle dobranoc. Ja już też muszę do małżyka uciekaćLaura, Z., AnusiaM, dżona lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:mam nadzieje że mąż bedzie mógł trzymac mnie za reke
a jak już bedziesz w trakcie badania to pomyśl sobie o dzidziusiu, ja właśnie tak zrobiłamZ., AnusiaM, dżona lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Będzie mógł na pewno
a jak już bedziesz w trakcie badania to pomyśl sobie o dzidziusiu, ja właśnie tak zrobiłam
Rozbilam ci liczbe 1500 lajkow wiec do kompletu musisz rozbić 500 strone i z tej okazji wygrać bobasa w tym cykluLaura, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017