Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa.. maz mi powiedzial ze mam go jutro w domku bo ma wolne
hip hip huurraa hurra
.. no to ojedziemy do agrocentrum i mamy obejrzec meble
A ja nie omieszkam go wykrozstacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 21:42
Laura, Z., Malinowa Panienka, Little Frog, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mam nadzieje ze bedzie szczesliwy
..
Moja nauczycielka na FB napisala mi ze oni hajtali sie 29 wrzesnia tylko kilkdziesiat lat wczesnieji ze jest to magiczna data a oni juz sa ze soba 35 lat
no i ze zycza nam tyle szczescia ile oni zaznali w ciagu trwania ich malzenstwa i jeszcze wiecej
Ulala żeby dane bylo dozyc tej 35 rocznicy ślubu!
A data magiczna nie magiczna, najważniejsze by byc z kims kogo sie kocha i wie się ze cie nie opusci az do śmierci i bedzie wspierać w zdrowiu i w chorobie
ja nie to ze wierze ale ja wiem ze my bedziemy ze soba do koncaAnia_84, Laura, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja też wrześniówka, ale latka trochę nie te
Moja @ wypada za tydzień i już widzę pierwsze objawy, bo zaczynam być Pamelą
Monia, spoko, ja Ci zostawię tę 5-setkę
Anusia, jak u Ciebie? Jak samopoczucie?
Dziewczyny co do bocianów, to mój na przykład ma 184 cm wzrostu i czarne włosyi tylko taki może mi przynieść dzidzię
Z., Laura, Little Frog, dżona, AnusiaM lubią tę wiadomość
-
a ja jutro muszę ogarnąć po remoncie i porządki w szafie zrobić - jakoś muszę poprzekładać
i książki jakoś w sypialni ogarnąć bo leżą wszędzie
a teraz zamawiam obroże dla dziewczynek moich - jakieś ładne kolorowe - moja znajoma szyje
https://www.facebook.com/corgiszone/photos/a.732696653442472.1073741837.616308535081285/747473188631485/?type=1&theaterAnia_84, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja uwazam ktos tam .. chcial zebysmy sie spotkali
A najsmesznies=jsze jest to ze jeszcze 3 tyg przed rezerwacja sali i wogole od podjecia decyzji ze sie hajtamy myslalam ze sie rozstaniemy i z emoj M niechce slubu .. a ten łotr mnie wkrecil:D
po czym wzial wolne i pojechalismy do jednego hotelu drugiegoaz wkoncu trafilismy na restauracje ktora nam sie od dawna podobala i akurat zwolnil sie termin..
noi go zkalepalismy .. wplacilismy zaliczke..
i doepiro po 2 miesiacach oj M mi sie oswiadczylheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 21:48
Laura, Z., Macierzanka:), Malinowa Panienka, dżona lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Dziewczyny co do bocianów, to mój na przykład ma 184 cm wzrostu i czarne włosy
i tylko taki może mi przynieść dzidzię
Spory ten Twój bocian! Taki nie w kij dmuchał!♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 21:54
Macierzanka:), Little Frog, Laura, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Spory ten Twój bocian! Taki nie w kij dmuchał!
♥
Macierzanka:), Z., dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Dziewczyny ja znam faceta, któy ponoć w ogóle nie miał plemników a zaszli naturalnie w ciążę i dzidziuś dobrze się miewa
Ja tam jestem optymistką i bardziej się martwię o mój skomplikowany organizm
Choć i o to się nie martwię, ja tam wierzę, że wszystko się ułożyAnia_84, Z., Little Frog, dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:jak przeczytałam to mi się skojarzyło z innym "bocianem" i zastawnawiałam się Z. skąd wiesz, że on spory
Uuu ktos tu ma zbereźne myśli!ładnie ładnie!
W sensie że ma dluuuugi dziub? :> niech każda dba o swój hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 21:58
dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
o kurde to moze ja powinnam zczac sie zastanawiac czy faktycznie moj nie mial przeczucia mowiac ze czuje ze plyna pozytywne fluidy od niego do mnie
a na drugi dzien pyta sie to co robisz test ?? chcial zzebym sikala nastepengo dniaZ., Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
te chlopy to sa nieziemskie
ja sie smialam ze zaczelimy wszytskood tylka strony a ten do mnie.. no co edziemy orginalni
Macierzanka:), Z., Laura, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
Leci bocian niosąc dwa noworodki – chłopczyka i dziewczynkę.
Rozmowa noworodków podczas lotu:
Chłopczyk: „Ty też będziesz przyniesiona rodzicom?”
Dziewczynka: „A co? Myślałeś, że ja tu jestem stewardesą?”Malinowa Panienka, Ania_84, Laura, Z., Little Frog, potforzasta, dżona, Magdas, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Uuu ktos tu ma zbereźne myśli!
ładnie ładnie!
W sensie że ma dluuuugi dziub? :> niech każda dba o swój hihiZ. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ale tu śmigacie dziś. Widać przez święta każda nabrała energii
Mi się udało dziś trochę poćwiczyć i mam nadzieję, że mój słomiany zapał wytrzyma jeszcze trochę. W niedzielę byłam na małej wycieczce i troszkę zdjęć porobiliśmy, a mi to jakoś żadne do gustu nie przypadło. Mąż się lekko zirytował i stwierdził, że skoro tak narzekam, to nie będzie mi robił żadnych zdjęć dopóki nie schudnę... teraz nie chcę się poddawać myśli, że może się udało i nie będę ćwiczyć, bo to się mija z celem.
A Monia jak tak bardzo chce rozbić 500 stronę, to najwyżej będziemy usuwać posty
Z., Macierzanka:), Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
słuchajcie a może wspólna zdrowa dieta i ćwiczenia? w kupie raźniej - będziemy się motywować?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
dobra opowiem wam histroie z zycia dobrychpomysłow mojego M ..
Mmay sasiadke monitoring calodobowy i zawsze na sie w okna patrzy jedza.. no i moj raz wpadl na genialny pomysl.. pomachamy jej pytonemm.. ( bo kiedys tak na wieczornicy z dziewczynami sie zbijalysmy jak sie pozbyc natretnych sasiadow - a moj to podlapal )boniu ile ja go odwodzilam od tego pomyslu
A ten do mnei.. no fakt eszcze by babka zeszla na zawalale na blacie mozemy sie obrocic to sie zgorszy
Little Frog, Z., Laura, dżona, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Malinowa, ja już na diecie jestem, jeszcze ćwiczonka dołoże jak mi kręgosłupik wydobrzeje
Ania, darmowy monitoring to jest to !
Żabku zielony, ćwicz dzielnie i o niczym nie myślAnia_84, Z., Little Frog lubią tę wiadomość