Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Natka - jaki długi cykl... zawsze tak ??? hmmm... chcociaz legenda głosi, ze przy takich cudacznych wykresach lubi się zielinic
u mnie sie nie sprawdza ta legenda
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka zazwyczaj miałam około 30 dniowe, potem mi sie całkiem zatrzymał, dostałam luteine na wywołanie i unormowanie, za drugim razem nie podziałała i tak się teraz ciągnie, czekam bo mozliwe ze luteina owulacje zatrzymała i pojawiła sie ona dopiero po jej odstawieniu, sama nie wiem,
Anutka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Anutka zazwyczaj miałam około 30 dniowe, potem mi sie całkiem zatrzymał, dostałam luteine na wywołanie i unormowanie, za drugim razem nie podziałała i tak się teraz ciągnie, czekam bo mozliwe ze luteina owulacje zatrzymała i pojawiła sie ona dopiero po jej odstawieniu, sama nie wiem,
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O nie kłamie! Widziałam tu tego pijanego opierdzielacza pijacego browara ale ten nie zdal niestety egzaminu
Aleee zobaczycie zaraz się jakaś zielona pojawi tu juz statystyka zadziaławiec entliczek pentliczek na kogo wypadnie a tego bęc !
Anutka, Laura, Little Frog, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:O nie kłamie! Widziałam tu tego pijanego opierdzielacza pijacego browara ale ten nie zdal niestety egzaminu
Aleee zobaczycie zaraz się jakaś zielona pojawi tu juz statystyka zadziaławiec entliczek pentliczek na kogo wypadnie a tego bęc !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 20:27
Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:o włąsnie a może dlatego nie fasolkujemy, bo nie ma BOĆKÓW w miastach :*
witam się i wbijam w temat
kuzynka mówiła mi wczoraj że 4 bocki letały u mnie nad domem i śmiała się do znajomego że na pewno któryś wdepnieLaura, Anutka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tymi boćkami to u nas fajnie było. Bo jakiś miesiąc temu przy niedzielnym obiedzie u rodziców, mój tata tak sobie siedzi przy lampce wina i mówi: oj byłem dziś na działce i widziałem na polu bociany już chodziły...
Jeszcze wtedy byłam przed testem i wogle nie sądziłam że coś może być na rzeczy. Teraz jak mówiliśmy rodzicom że jestem w ciąży to powiedziałam tacie: no i żeś dobrze te bociany wypatrzyłLaura, Anutka, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość