Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Ja tam się głodzić czy żywić czymś, czego nie lubię nie zamierzam, ale postawię na rozsądek
już i tak zrobiłam milowy krok jak odstawiłam słodycze!
dżona, Malinowa Panienka, Malenq, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Rozbilam ci liczbe 1500 lajkow wiec do kompletu musisz rozbić 500 strone i z tej okazji wygrać bobasa w tym cyklu
ale nie nie nie nie
hehehe nie piszę się na 500-ke
5 bobasów heh
dobrze że mi przypomniałaś że to prawie już, bo bym się zagalopowała
500 zostawiam dla MoniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 22:36
Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was wczesna pora
W PL to sie budze przed 7! Masakra jakas
Ale to chyba stres, czy zdazymy ze wszystkim do slubu.
Wczoraj ogarnelismy piekny garnitur dla mojego. A mamuska zakupila 2 sukienkiJa chcialam buty i kopertowke, ale niestety w sklepach po jednej parze bialych szpilek. Musze zatem do salonow slubnych sie udac niezwlocznie.
Dzis ogarniamy ostatnie zaproszenia, koszule goralska dla meza, ustalimy hafty na niej i na mojej sukience na drugi dzien. Musze tez sliczne szpilki goralskie i spinke do wlosow dla siebie obczaic
O 21.15 mam wizyte i badanie genetyczne...jednak! Niby zaczal mi sie 15tc ale moj gin ma dobry sprzetpewnie na plec jeszcze za wczesnie
Cos czuje, ze nie wyrobimy sie ze wszystkim do 17 maja
Zabko dobrze to ujelas, dwa razy sie hajtam ze swoim facetem
Laseczki zycze milego dnia i nie skrobcie duzo, bo potem nie nadazam
Little Frog, Laura, Z., Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
AnusiaM wrote:a czemu Ty odstawiasz słodycze? przecież Ty nie masz problemów z wagąpotforzasta wrote:I tutaj jest problem wielu ludzi bo za słowem dieta widzą głodówki itp. A to chodzi tylko o to żeby jeść z głową nie głodzić się nie katować bo to do niczego nie prowadzi. Po prostu zacząć zwracać uwagę na to co się je, jeść o stałych godzinach i nie podjadać w między czasie i nie zastępować śniadania kawą bo śniadanie jest najważniejsze w całym dniu. Kawę można do śniadania albo po śniadaniuOwszem, tak się kojarzy...ale organizm musi mieć dostarczaną odpowiednią ilość kalorii - ani za dużo, ani za mało. Ja największy problem mam z jedzeniem o stałych porach. Nie mogę się tak ustawić. O tyle o ile to jem śniadanie zawsze ok 6:30, później przekąskę ok 10:30 i coś większego jak wrócę do domu ok 13. Ale i tak obiad mi się przesuwa na ok 16-17 jak mąż wraca z pracy (lubię nasze wspólne posiłki
). Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie też wypić gorzką herbatę. Jak ja nawet miętową herbatę słodzę
Tak samo ziemniaki, makarony i białe pieczywo - na chwilę obecną u mnie to podstawa
Powolutku wprowadzam zmiany w swoim jadłospisie, ale nie chcę wszystkiego przewracać do góry nogami, bo jak zbyt wiele zmienię, to nie będę zadowolona i szybko się zniechęcę.
U mnie słoneczko za oknem, a we mnie siedzi okropny leń!Po przebudzeniu na otworzenie oczu potrzebowałam chyba 10 minut i nawet do kibelka szłam na wyczucie
Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty, spokojna głowa. Ślub bierzesz w tym samym dniu, co moja dobra kumpla (niestety musiałam odmówić, bo mąż wolnego nie dostanie
)
Równo 9 miesięcy po mnie, kumpela się u mnie na ślubie śmiała, żebyśmy nic nie zmajstrowali, bo nie będę mogła przyjść do niej...no za tu nic się nie wykluło, a i tak jechać nie możemy.
Ja też myślałam, że nie wyrobię, a jednak się udało
Ojjj, jak piszesz o tych wszystkich detalach, to myślę, że będziesz miała cudowny ślub i wesele
To zobaczymy jak tam dobry sprzęt gina się sprawuje
Melula, no popatrz ile nas tu o tej porzeZ., Macierzanka:), dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Witam Was wczesna pora
Wczoraj ogarnelismy piekny garnitur dla mojego. A mamuska zakupila 2 sukienkiJa chcialam buty i kopertowke, ale niestety w sklepach po jednej parze bialych szpilek. Musze zatem do salonow slubnych sie udac niezwlocznie.
Dzis ogarniamy ostatnie zaproszenia, koszule goralska dla meza, ustalimy hafty na niej i na mojej sukience na drugi dzien. Musze tez sliczne szpilki goralskie i spinke do wlosow dla siebie obczaic
O 21.15 mam wizyte i badanie genetyczne...jednak! Niby zaczal mi sie 15tc ale moj gin ma dobry sprzetpewnie na plec jeszcze za wczesnie
Laseczki zycze milego dnia i nie skrobcie duzo, bo potem nie nadazamwięc może też się dowiesz
Ja też jak jadłam zdrowo to schudłam ślicznie - fakt, że też dużo ruchu miałam a aktualnie to mogę sobie spacerować i w zasadzie tylko spacerowaćale może ogarniemy mój kręgosłup i będę mogła robić jednak wszystko i wrócę do biegania i roweru
A tak poza tym to witam wszystkie Panie i PanienkiZ., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej dziewczyny:) U mnie powoli słoneczko się wykluwa, wczoraj wzięłam apap i zasnęłam na szczęście. Niestety tabletki biorę w ostatecznej ostateczności, dlatego mój mąż sie zaniepokoił dlaczego biorę tabletkę. Na szczęście zasnęłam, ale jakby mi się nie udało, to apap by nie zadziałał, chciałam wziąć ketonal forte, ale się powstrzymałam, bo może akurat coś się tak wykluwa.. na razie nei wbijam sobie tego zobaczymy w piatek.
Co u was kobiety słychać? Jakie plany na dzisiaj? -
Misty87 wrote:Witam Was wczesna pora
Laseczki zycze milego dnia i nie skrobcie duzo, bo potem nie nadazam
Misty a jak wyglądają góralskie szpilki?
Macierzanka:), dżona, Misty87 lubią tę wiadomość