Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Witam Was moje werbalne siostry
ja mam dziś kuupeeeee do prasowania....
czekam a @ a tej łaskawie nie ma wrrrrrr
Testowałas?
Sliczna dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 10:26
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nie wiem ile pralka kosztuje - moja chodzi ale nową będę kupować z funkcją odsierściania
odkurzacz też kosztuje kurna dużo ale poczekam na tż sama nie będę szła kupować.
prasowałam ostatnio więc rozumiem Twój bólja nastawiam pralki dziś więc będę miała również co robić
alka89 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
alka89 wrote:Testowałas?
Sliczna dzidzia
nie nie testowałam i nie zmierzyłam temp dzis bo mi sie nie chciało
ale widziałaś mój wykres ?? nie było owulki moim zdaniem i nie mam żadnych objawów więc ciążę niestety wykluczam.
-
XxMoniaXx wrote:a dziękuje
ale widziałaś mój wykres ?? nie było owulki moim zdaniem i nie mam żadnych objawów więc ciążę niestety wykluczam.
Aj,nie zerkałam na wykres,kiedy powinnas dostac @?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
wy tu o prasowaniu a mnie też woła kupka ubrań
kurczę a ja tak nie lubię prasować a tu druga suszarka się suszy i trzeba będzie przeprowadzić akcję prasowania
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:a dziękuje
ale widziałaś mój wykres ?? nie było owulki moim zdaniem i nie mam żadnych objawów więc ciążę niestety wykluczam.jakby tam do Ciebie zawitała to weź jej pokaż drogę do mnie
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.