Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda czyli czekasz jak ja
Ania fajny pomysł chociaż ja to wolę mięciutko pod dupalem miećAnia_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
własnie w te donice cos wsadze.. juz mamy miejscowke
noo my tez may malowanie przed soba3 pokoje
dobrze dobrze niech chlpaki sie biora na przygotowanie domku dla dzieccka
moj to stwierdzil ze jak sie uda to bierze sie za robienie kołyskiMagdas, Little Frog, Macierzanka:), Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Magda czyli czekasz jak ja
Ania fajny pomysł chociaż ja to wolę mięciutko pod dupalem miećpod dupeczke
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To prawda, że można
ja bardzo chciałabym mieć taką wieeeelką huśtawkę i duuuży wygodny hamakale to marzenie na przyszłość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
simcat86 wrote:Z kołyską to też świetny pomysł! zawsze chciałam mieć taką drewnianą, ale nawet nie wiem czy to można gdzieś kupić[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Złota wrote:Cześć
Właśnie wróciłam z usunięcia ósemki. Nie wiem jak się nazywam. Spłakałam się, jestem dentystycznym mięczakiem.
Co u Was?
chleb się upiekł i pięknie pachnie w domuodkurzacz jednak działa coś mu się przestawiło - mam nadzieję, że jednak nie będę musiała biec kupować nowego
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:nie wiem ile pralka kosztuje - moja chodzi ale nową będę kupować z funkcją odsierściania
odkurzacz też kosztuje kurna dużo ale poczekam na tż sama nie będę szła kupować.
prasowałam ostatnio więc rozumiem Twój bólja nastawiam pralki dziś więc będę miała również co robić
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
cholerna @ .. boli mie brzuch od wczoraj małpowo albo juz mi sie wydaje ale raczej nie ... zawsze bolało mnie a pól godziny przed okresem... czekam na nią a jej nie ma ... juz sie wkurzyłam bo robi wszystko żeby mi tylko cykl wydłużyc. wrrrrr
-
Betty Boop wrote:Malinowa a jaka to pralka? Boja w domu mam 2 duze siersciuchy i z innymi pracuje wiec sierci co nie miara. nawet nie wiedzialam ze takie pralki sa?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
rozkleiłam się i ryczę
miałam być szczęśliwa, miało być nas więcej... i nie jest i nie mogę już mam ochoty rzucić wszystko w cholerę i wyjść i nie wrócić nigdy - może mnie samochód trafi... mam takiego doła normalnie szok...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa nie wiem co czujesz bo nie przeżyłam tego na szczęście, ale mogę sie tylko domyślać..
kochana jesteście płodni i daliście tego dowód.. niestety Bóg chwilowo wam to odebrał , ale odda wam waszą małą istotkę.. tylko przybliż sie do niego, uwierz w niego i pokochaj go .. i proś ale tak szczerze żeby Ci oddał Waszą kruszynkę a napewno Was wysłucha .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 13:53
Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Malinowa nie wiem co czujesz bo nie przeżyłam tego na szczęście, ale mogę sie tylko domyślać..
kochana jesteście płodni i daliście tego dowód.. niestety Bóg chwilowo wam to odebrał , ale odda wam waszą małą istotkę.. tylko przybliż sie do niego, uwierz w niego i pokochaj go .. i proś ale tak szczerze żeby Ci oddał Waszą kruszynkę a napewno Was wysłucha .
wysłuchać to mnie może przyjaciółka i Wy. jesteśmy niestety tylko marionetkami w teatrze życia i nie mamy wpływu na nic. gramy tylko swoją rolę, która została dla nas napisana. wiem, że będę miała dzieci kiedyś - bo taki scenariusz został mi zapisany i widnieje to w gwiazdach ale strata boli jak cholera...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150