Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bóg też może Cię przecież wysłuchać .. ja w niego wierzę , ale nie każdy musi.. mnie jest lepiej jak z nim porozmawiam , zwierzę mu się..
i wiem , że jeśli uda mi się zajść to będzie tylko i wyłącznie jego zasługa , bo to on i tylko on jest dawcą życia i to od je daje i odbiera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:01
potforzasta, Z., Laura, przedszkolanka:), Macierzanka:), dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Bóg też może Cię przecież wysłuchać .. ja w niego wierzę , ale nie każdy musi.. mnie jest lepiej jak z nim porozmawiam , zwierzę mu się..
i wiem , że jeśli uda mi się zajść to będzie tylko i wyłącznie jego zasługa , bo to on i tylko on jest dawcą życia i to od je daje i odbiera. -
XxMoniaXx wrote:Bóg też może Cię przecież wysłuchać .. ja w niego wierzę , ale nie każdy musi.. mnie jest lepiej jak z nim porozmawiam , zwierzę mu się..
i wiem , że jeśli uda mi się zajść to będzie tylko i wyłącznie jego zasługa , bo to on i tylko on jest dawcą życia i to od je daje i odbiera.
jeżeli tak Ci lżej to dobrze. Ja jestem pragmatykiem i dla mnie natura - połączenie komórek daje życie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:jeżeli tak Ci lżej to dobrze. Ja jestem pragmatykiem i dla mnie natura - połączenie komórek daje życie
Ty jesteś osobą wierzącą i praktykującą jeśli mogę spytać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:06
-
XxMoniaXx wrote:tak kochana owszem połączenie komórek= nowe życie , ale kierownikiem i sprawcą i nadzorcą tego całego procesu jest Bóg. I to jest moje zdanie
Ty jesteś osobą wierzącą i praktykującą jeśli mogę spytać ?
ja wierzę w teorię ewolucji i procesy zachodzące tam i to, że pochodzimy od małp pośrednio a bezpośrenio bierzemy się z pierwotniaków, które ewoluowały.
to jest moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać i nikogo urazić swoim zdaniem nie chcę.
Rozumiem, że ktoś czuje potrzebę i jeden wierzy w boga a jeden wierzy w bogów a inny wierzy w bożków.livia30 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Moi znajomi zabookowali bilety na lot i coś im się pomerdało i są na lotnisku dzień za wcześnie
3 psom się bardzo podoba a oni właśnie szukają lotu dzień wcześniej
teraz muszę się jakoś dogadać z American Airlines żeby dostali bilet na wcześniejszy lot
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
uuuu brzmi smacznie
ja stołuję się dziś na mieście - ale smaka mi na tortillę narobiłaś
aaaaa masakra
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Alka to po wizycie czekam na relacje!
Ja niedawno wymieniałam pralkę na nową, bo padła a naprawa miała wynieść ok. 800 zł, więc kupiłam nową, kosztowała 1200, ale ja potrzebowałam takiej slim do małej łazienki, a te szersze są tańsze.
Są takie usuwające sierść, do prania w bąbelkach, z uchwytami do prania butów, cuda na kiju
A Misty też ma dzisiaj wiytę? dobrze myślę? Ja już sklerozę mam na starość
Magda rozbiła 5 stówek
Monia, nikt Cię nie wyrzucispokojnie!
A ja tam wierzę w inne "wróżby" niż trafianie w strony forum
Teraz jestem mocno zabiegana i coraz mniej czasu mam aby się zatrzymać, ale jak byłam młodsza i szukałam jakiejś inspiracji, albo odpowiedzi przed dokonaniem jakiegoś wyboru w życiu to sięgałam po Pismo Święte, w ciszy i skupieniu otwierałam w przypadkowym miejscu i czytałam jakiś fragment wskazany rownież przypadkowo...czasem miałam ciary - polecam wierzącym
Malinowa, nawet sobie nie chcę wyobrażać tego co czujesz, ale Ci wpółczuję, bo na samą myśl mnie boli!
W ogóle każdą odobę w takiej sytuacji podziwiam za siłę i walkę!
Bądźcie silne i niech Wam się szybko poszczęści!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 16:00
Z., Malinowa Panienka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
A u mnie będą gołąbki z kapusty włoskiej, z brązowego ryżu z warzywami... wiem, wiem, takie gołąbki to nie gołąbki, ale cóż... sosik mi nie pisany po takich obfitych Świętach
dżona lubi tę wiadomość
-
sorki dziewczynki troche mnie wywialo.. wydalam 100 zl na sadzonki a opojechalam po 10 selerow i 10 porów- za kore zaplacilam bym3 zl
Ale za to dokupilam 6 ogórkow i 6 pomidorow.. salaty, 2 słoneczniki, 2 kany - biala i zólta, 10 smierdziuszkow, 2 czekoladowce, 1 jakis nie wiem jaki 5 skalniakow,.. 2 donice ziemie.. 2 sulfinie..moj sobie nakupowal kilka kwiatkow ktore jemu sie podoba;yi tak poszlo w pizdu 100 zl..no i zal mi bylo i wszytsko posadzilam
Macierzanka:), Malinowa Panienka, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Aniu, jak ja Ci zazdroszę tego
Ja wychowana w domu, zawsze ogród i działka pełna warzyw i kwiatów, a teraz mi pozostał balkon, az poczułam wiatr we włosach czytając o tych Twoich sadzonkach
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a ja mam psy na balkonie
a tak poważnie mam na balkonie tuję w wielkiej drewnianej donicy, 2 rowery balkon należy do psów
chciałam posadzić w skrzynkach kwiatki ale do tej pory nawet kaktusa ususzyłam
Dziewczyny wyrzuciłam emocje z siebie i już jest dobrze. Czasem przychodzi moment kiedy nie mam siły, nawet nie mam siły walczyć żeby łez nie byłoehhh momenty są tak trudne
ale już myślę pozytywnie - muszę zacząć myśleć o Tymku i bliźniakach Poli i ...(tu trwa dyskusja)
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Melula wrote:u mnie zaczynają się bóle @...
niech poczeka do poniedziałku, bo na weselu zero zabawy będzie, jakby przylazła w sobotę... ale wiem, że to dziadostwo złośliwe to mogę się spodziewaćmam nadzieje ze bedzie ladna pogoda:D
Nati89 wrote:Hej dziewczyny:) U mnie powoli słoneczko się wykluwa, wczoraj wzięłam apap i zasnęłam na szczęście. Niestety tabletki biorę w ostatecznej ostateczności, dlatego mój mąż sie zaniepokoił dlaczego biorę tabletkę. Na szczęście zasnęłam, ale jakby mi się nie udało, to apap by nie zadziałał, chciałam wziąć ketonal forte, ale się powstrzymałam, bo może akurat coś się tak wykluwa.. na razie nei wbijam sobie tego zobaczymy w piatek.
Co u was kobiety słychać? Jakie plany na dzisiaj?Ania_84 wrote:Dzien dobry dziewczynki
Ja dzis wzielam sobie wolna bo moj łotr tez ma
jedziemy pozniej do agrocentrum kupie sadzonki selera, pora itp itdduo mi nie potrzeba a sa po 40 gr
No i jedziemy obczaic pergole z drewna..bo maz zobowiazal sie ze mi zrobi takiejedna z ławeczka a druga ze skrzynkami po bokach
Łajza obudzila mnie o 1 w nocy i zaczal sie przymiziwac.. no i mnie wybudzilAnia_84 wrote:Noo maz juz zmienil oponywiec za niedlugojedziemy kupic sadzoneczki
alka89 wrote:Jutro mam wizyte i nie moge sie doczekac,nadal nie mam zadnych objawow,wolalabym wymiotowac czy cos zeby pamietała,ze jestem mamaalka89 wrote:Jutro mam gina i chyba bad prenatalne,ale w piatek zapisałam sie do innego na nfz bo niby dobry jest,moze sie przeniose. Myslicie,ze czeste usg moze szkodzic?Magdas wrote:hej
kolejny dzień oczekiwaniamoże mąż poprzetykał co trzeba i w końcu się zlituje ta @
glowa mnie boli po tym winie wczorajszymXxMoniaXx wrote:sorki ze zaśiecam forum ale 500 jest mojaAnia_84 wrote:obczaiłam cos takiego chcemy z mezem zrobic do ogrodu
simcat86 wrote:A o chodzi z tą 500 stroną? jakaś prorocza?Złota wrote:Cześć
Właśnie wróciłam z usunięcia ósemki. Nie wiem jak się nazywam. Spłakałam się, jestem dentystycznym mięczakiem.
Co u Was?Betty Boop wrote:Malinowa a jaka to pralka? Boja w domu mam 2 duze siersciuchy i z innymi pracuje wiec sierci co nie miara. nawet nie wiedzialam ze takie pralki sa?Malinowa Panienka wrote:rozkleiłam się i ryczęmiałam być szczęśliwa, miało być nas więcej... i nie jest i nie mogę już mam ochoty rzucić wszystko w cholerę i wyjść i nie wrócić nigdy - może mnie samochód trafi... mam takiego doła normalnie szok...
Macierzanka:) wrote:A u mnie będą gołąbki z kapusty włoskiej, z brązowego ryżu z warzywami... wiem, wiem, takie gołąbki to nie gołąbki, ale cóż... sosik mi nie pisany po takich obfitych ŚwiętachAnia_84 wrote:sorki dziewczynki troche mnie wywialo.. wydalam 100 zl na sadzonki a opojechalam po 10 selerow i 10 porów- za kore zaplacilam bym3 zl
Ale za to dokupilam 6 ogórkow i 6 pomidorow.. salaty, 2 słoneczniki, 2 kany - biala i zólta, 10 smierdziuszkow, 2 czekoladowce, 1 jakis nie wiem jaki 5 skalniakow,.. 2 donice ziemie.. 2 sulfinie..moj sobie nakupowal kilka kwiatkow ktore jemu sie podoba;yi tak poszlo w pizdu 100 zl..no i zal mi bylo i wszytsko posadzilam
Magdas wrote:ja też mam tylko balkona na balkonie pomidorki koktalowe, sałatę, koperek,rzodkiewkę szczypiorek i pietruszkę
No i oczywiscie witam sie z wami kochane:DFidelissa, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️