Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Kasiu - jak pisałam są momenty kiedy muszę to wyrzucić bo nie mam siły
ciężkie to wszystko cholercia
Kaśka28 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Rozumiem, rozumiem sama mam takie momenty zeby sie w koncu komus wyplakac...wyzalic zeby sie ktos mnie przytulil i pozwolil wyplakac sie na ramieniu...niestety jestem taka ze nie chce komus zawracac glowy swoimi problemami...chcialabym zeby ktos ze mnie to wyciagnal...chcialam sie wygadac ale wszycy maja swoje problemu...nie maja czasu na moje wiec jakos sobie radze ale mam was to wam moge czasami pomarudzic chociaz staram sie tego nie robic:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
@ nadal brak.. już myślałam ze jest bo mnie pociąglo za jajnik jakos , brzuch bolał na dworze jak trzymałam deski pomagając męzowi i lece do domu bo myślałam ze okres a tu ... śluz .. kurcze juz mnie to wkurza.. chce zacząć nowy cykl.
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Alka a jak u Ciebie ? problem z męzem i teściową rozwiązany jakoś ? bo to Ty ostatio miałas troche dołka nie ? dobrze pamiętam ?
Hej. Dzieki za pamiec. Moze zrob test.Bedziesz spokojniejsza czy czekac na @ czy nie...Stara sie nie odzywa,chociaz ,ze wczoraj po mszy za babcie zaprosiła swoich gosci do nas,ale nic nie mowiłam jej...Pierwsza sie nie odezwe,moj wchodzi mi w dupe za przeproszeniem,ale w głebi duszy jestem wsciekla na niego,liczyłam,ze w swieta dostane pierscionek ,a tu lipa...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Hej. Dzieki za pamiec. Moze zrob test.Bedziesz spokojniejsza czy czekac na @ czy nie...Stara sie nie odzywa,chociaz ,ze wczoraj po mszy za babcie zaprosiła swoich gosci do nas,ale nic nie mowiłam jej...Pierwsza sie nie odezwe,moj wchodzi mi w dupe za przeproszeniem,ale w głebi duszy jestem wsciekla na niego,liczyłam,ze w swieta dostane pierscionek ,a tu lipa...