Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ja ide we wt do alergologa, powiem mu ze sie staramy bo napewno mi coś będzie przepisywał, choć mam nadzieje ze to nie wpływa na zachodzenie w ciąze itp
a co to za lekarz? Pierwsze slyszeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Przyjacielowi mowił,ze bd mieli slub,na poczatku jak zaszłam to rozmawialismy i chcielismy jak najszybciej,a teraz jakos temat ucichł.Ja mu mowiłam,ze dziecko bedzie miało takie nazwisko jak ja
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:aha a na co to lek ? nie znam sie bo nigdy nie brałam nic podobnego
Duphaston, Luteina to progesteron .. wywołuje @ jeśli jej nie ma a gdy jest ciąża i występują plamienia to podtrzymujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:31
-
alka89 wrote:a co to za lekarz? Pierwsze slysze
-
hej Robaczki
Na chwilę człowiek znika w kuchni, a tu ruch jak na jarmarku sie robi
Kasia, Ty to kochana bestia jesteśDziękuję!
Tobie też zawdzięczamy pozytywne kopy i podnoszenie na duchu! IU
Oj Lena, co Cię bidulko znowu dopadło? A jesteś pewna, że czekasz na @?
Hej wszystkim przybyłym
Dziewczyny a co do @ na weselu, to nie wiem jak WY, ale do mnie zawsze przyłaziła, jak mi sie zbliżały ważne momenty w życiu, jakaś zabawa, wyjazd, wesel, studniówkatak bym mogła bez ońca wynmieniać
Aha, no i bromek pomaga, ale pod warunkiem, że ma się drożne jajowody i brak innej anomalii...ja bromka 20 miesięcy żrę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:35
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:i nie przeszkadz mu to ? jakiś dziwny troche jest .. tak jakby mu było jedno wszystko
No burzył sie,ze jak to,dziecko musi miec nazwisko ojca i mowił,ze do tego czasu bedziemy juz po slubie,ale jakos zwleka z tym jakby nie wiadomo co. Ostatniego maja idziemy na wesele do przyjacioł i gadalismy ,ze pojdziemy tylko do kosciola bo on ma załobe i mowiłam ,ze 500 zl wystarczy wtedy zeby dac w koperte,a on mowi,ze tysiac bo i tak to sie zwroci jak oni na nasz slub przyjda:-)Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Macierzanka:) wrote:hej Robaczki
Hej wszystkim przybyłym
Dziewczyny a co do @ na weselu, to nie wiem jak WY, ale do mnie zawsze przyłaziła, jak mi sie zbliżały ważne momenty w życiu, jakaś zabawa, wyjazd, wesel, studniówkatak bym mogła bez ońca wynmieniać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Mi pomogł w trzy miesiace,miałam 11 razy ponad norme,a potem badałam ,ale w innym dniu cyklu i bez obciazenia i był ponizej normy,teraz w ciazy w ogole nie sprawdzałam,a bromek odstawiłam bo gin kazał,wizyte u endo mam 5 maja ,wiec zapytam czy musze kontrolowac prl
ja mam 2 cykl na bromku
-
Lena87 wrote:A chora jestem
nos mam cały obszczypany
z nosa leci jak z kranu ..
Mogła bym w nocy świecić nosem
Po świętach w porządkunie obżarłam się, skusiłam się na jedno ciastko
a u Ciebie/Was jak tam ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:hej Robaczki
Hej wszystkim przybyłym
Aha, no i bromek pomaga, ale pod warunkiem, że ma się drożne jajowody i brak innej anomalii...ja bromka 20 miesięcy żrę!
właśnie... ja tylko wiem, ze miałam PRL za wysoką, ale czy jajowody drożne to nie wiem... czy można to jakoś określić bez hcg ??? jakimś innym badaniuem ??? -
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Jestes pewna ,ze w ciazy nie trzeba pilnowac prl?
alka89 lubi tę wiadomość
-
Anutka droznosc jajowowdow tylko HSG .. badz jego inne odmiany sono hsg i jescze jakiejs inne.. ale warto zrobic sobe ..ja wiem ze przez ICSI na pewno podjede do HSG
Anutka lubi tę wiadomość