Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Tylko mam pytanie jak cis odnosisz do kilku postow
bo jak biore cytuj to mi zastepuje poprzedni
Musisz otworzyć drugą stronęz jednej cytujesz a na drugiej wklejasz i
piszesz
Dżona się zbliża
Macierzanko gdzie się zagubiłaś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:48
Ania_84, dżona, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:No burzył sie,ze jak to,dziecko musi miec nazwisko ojca i mowił,ze do tego czasu bedziemy juz po slubie,ale jakos zwleka z tym jakby nie wiadomo co. Ostatniego maja idziemy na wesele do przyjacioł i gadalismy ,ze pojdziemy tylko do kosciola bo on ma załobe i mowiłam ,ze 500 zl wystarczy wtedy zeby dac w koperte,a on mowi,ze tysiac bo i tak to sie zwroci jak oni na nasz slub przyjda:-)
Lena87, dżona, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:Kaisu a co tam u Was
dziekuje ze tak zawsz odpowiadasz na wszytskie posty
Ania_84, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Musisz otworzyć drugą stronę
z jednej cytujesz a na drugiej wklejasz i
piszesz
Dżona się zbliża
Macierzanko gdzie się zagubiłaś ?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:ja ide na wesele i dajemy 400zl bo tyle mi dali jak byli u nas ale jakby wsadzili 1000 to ja bym im tyle niestety nie dala na az taki duzy prezent mnie nie stac...
Dokładnie, nie jest powiedziane że dają Ci tyle samo co TY dałaś ..
Nie wszystkich na taką sumkę stać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:50
dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka droznosc jajowowdow tylko HSG .. badz jego inne odmiany sono hsg i jescze jakiejs inne.. ale warto zrobic sobe ..ja wiem ze przez ICSI na pewno podjede do HSG
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no właśnie... my mieliśmy wesele 8 miesiecy temu i przeważnie od młodszych małżenstw dostawaliśmy do 500 zł max.... przeważnie to chrzestni i babcie bardziej szalały finansowo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:52
-
Ania_84 wrote:Tylko mam pytanie jak cis odnosisz do kilku postow
bo jak biore cytuj to mi zastepuje poprzedni
Anutka, Ania_84, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:no my ogolnie innym dajemy 300 max 500,ale z nimi to dobrze zyjemy i oni sa bogaci to mojemu wstyd by było mniej dac
alka89, dżona lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:no my ogolnie innym dajemy 300 max 500,ale z nimi to dobrze zyjemy i oni sa bogaci to mojemu wstyd by było mniej dacDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nie raz potrafia podarte gazety wrzucic albo 10 zl..u mojej kolezanki tak bylo
u nas na szczescie ludzie normalnie dawali..
Ja to jednego tylko nie lubie jak ytam sie ccecie kase czy prezent a do mnie koleznak mowi kase tylko daj tak zeby mi sie zwrocilo..mytam ni epatrzylismy czy sie zwroci czy nie..no coz slub o slub.. jak nas sie pytali co chcmy to powiedzielismy ze jak bedzie wygodnie..jesli prezent to luzik bo zawsze sie przydaa jelsi kase to zeby nikt nie patrzyl po tym czy sie zwroci za krzesełko czy nie..
my np kase przeliczylismy tak naparwde kilka dni po slubie ;P lezala sobie i nawet nie mielismy jakos czasu liczyc
my zawsze jak idziemy to dajemy max 500zl + ewentualnie jakis drobiazg