Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no tylko u nas sie pytali czy mamy np żelazko i żaden prezent sie nie powtórzył, ale kase tez dostaliśmyKaśka28 wrote:wiesz ale kasa zawsze sie przyda ile by to nie bylo a jak dostaniesz zelazko ktore masz juz albo 2, 3 ??
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Anutka lepiej nie zajsc niz zajsc w pozamaciczna ;/
A dwa Anutka u Ciebie mogla byc kwesta tego ze mailas za duza prl .. ot co .. a jak teraz wsyztsko wynormujesz to sie uda
Anutka lubi tę wiadomość
-
u nas też się pytali... mówili, że kasy nie darzą, bo krucho i co bysli chcieli i dostaliśmy blender, mikser i takie tam...XxMoniaXx wrote:no tylko u nas sie pytali czy mamy np żelazko i żaden prezent sie nie powtórzył, ale kase tez dostaliśmy

nic się nie powtórzyło
-
hahahaha no to jak juz wolisz:D jak bym mogla tyle dac tej kolezance teraz tez bym dala:D ja to bym wogole rozdala wygrana w totka:D jakbym wygrala kilka lub kilkanascie ml to porozdawalabym po rodzinie sobie zostawila troche i pewnie na jakies dzieciaczki tez by poszlo...nietstety nie wygrywam...ale to chyba trezba grac nie?alka89 wrote:Stac nas,ale mi szkoda tyle dac,sknera jestem
alka89, alka89 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Nas po porstu ludzie sie pytali jaki prezent zrobilismy mini liste co by nam sie przydalo
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Anutka bo tak naparwde macie zdrowa armie.. i moge sie zalozyc ze jak wszytsko wynormujesz to jest to kwestia czasu
XxMoniaXx, Anutka, Lena87, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Aniu, ja teraz też wiem że było warto zrobić HSG, nawet po to aby udrożnić jajowód bo i tak się zdarza....W moim przypadku chyba tak byłoAnia_84 wrote:Dokładnie

J a tam przed ICSI chce sie poddac HSG
bede wiedziala ze wszytsko tam sprawnie funkcjonuje i obizy prog pozamacicznej ewentualnej 
Ania_84, Anutka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Anutka nie mozesz tak mowic musisz wierzyc jak wyniki meza sa uper to juz masz polowe sukcesu...u nas ani z jednej ani z drugiej strony nie jest dobrze a wierzymy i walczymy!!spinaj poslady i walcz:DAnutka wrote:pewnie za następny rok lekarz zaleci ... póki co czekam i wiem, ze nie mam na co... są rzeczy które się czuje... a ja czuję, ze będziemy sami z mężęm...zgadzam sie a ty anutka juz nie marudz zobaczysz bedzie dobrze:D tylko mysle ze moze czas poszukac pomocy u innego gina a najlepiej endo-gina no chyba ze jestes zadowolona z tego swojego...Ania_84 wrote:Anutka bo tak naparwde macie zdrowa armie.. i moge sie zalozyc ze jak wszytsko wynormujesz to jest to kwestia czasu

Anutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
eeeee ty nie strasz usowaniem konta...ale w sumie masz racje tez tak moge napisac:D tez moge sie dolaczyc bo tez czuje ze anutka szybciej zafasolkuje niz sama mysliAnia_84 wrote:Dobra jak w ciagu roku nie zajdziesz kasuje konto

Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
heheh za rok to tu juz ci konto ani nie będzie potrzebne bo nie będziesz miec czasu tu siedzieć .. pieluchy i pampersy na przemian będąAnia_84 wrote:Dobra jak w ciagu roku nie zajdziesz kasuje konto

Ania_84, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

35odc.