Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Kasiek bo złoje dupsko
mamy podobne sytuacje..no juz .. zachodzimy razem
bedziemy rodzic dzien po dniu
i w doch koncowek swiata bedziemy sie darł - na meza --... Q..wa cos ty m zrobil
Anutka suwaczek bardzo ladny:DAnutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:podobno tak głosi legenda z porodówek
Anutka, Kaśka28, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobić Was w godzinach szczytu graniczy z cudem
Ja bym jeszcze chciała napisać, że kumpel dzwonił do męża i chciał odmówić, bo nie miał kasy na prezent. Ale mąż go przekonał, żeby przyszedł i się nie przejmował kasą, bo na serio zależało nam na gościach. Dał 200 zl, a i tak dla nas był jednym z ważniejszych gości, bo wybrał to, że może się bawić i cieszyć z nami, a nie opierał się na przekonaniu, że to nie wypada z pustymi rękami, czy dać mało w kopercie. To dla nas było ważniejsze niż kilka stówek więcej.Kaśka28, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:I znów mam dużo z czytaniem do nadrobienia, ale na klikałyście:) Ja właśnie się obudziłam bo mnie dzisiejszy dzień wykończył, oczy same się zamykały, teraz chyba już za późno na kawe ;/
a wlasnie gdzie another?Anutka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Nadrobić Was w godzinach szczytu graniczy z cudem
Ja bym jeszcze chciała napisać, że kumpel dzwonił do męża i chciał odmówić, bo nie miał kasy na prezent. Ale mąż go przekonał, żeby przyszedł i się nie przejmował kasą, bo na serio zależało nam na gościach. Dał 200 zl, a i tak dla nas był jednym z ważniejszych gości, bo wybrał to, że może się bawić i cieszyć z nami, a nie opierał się na przekonaniu, że to nie wypada z pustymi rękami, czy dać mało w kopercie. To dla nas było ważniejsze niż kilka stówek więcej.) tak sie ludzie bawili jak na zadnym innymwelelu na ktorym ja bylam:D Na weselu u brata meza byli normalnie a nas wystawili..no ale czasu nie cofniesz a w sumie to i lepiej bo wszycy bawili sie super i niech zaluja ci ktprych nie bylo
Little Frog, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Monia to chyba jakis taki dzien..
moj tez mnie zagadal
i nawet poszedl mi przyniesc lodymniam
Little Frog lubi tę wiadomość
-
zna któraś dziewczyny z ovu o nicku Gajka , niedawno zaszła
i...
dziś sie dowiedziała ze bliżniaki beda i powiedziała ze jak to słyszała to o mało podczas usg ie zemdlałaAnia_84, Anutka, Z., Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No pewnie, nadrobiłam, napisałam i wszystkie wywiało
a tez nadrabialam dlugo ale dalam rade dalam co ja mialam nie dac?Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️