Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, Lenko uparty ten Twój mężuś
Chyba wyznaje zasadę "przeczekać burzę". Mój też czasami stosuje taką taktykę, bo ze mną to jak z polem minowym...jeden niewłaściwy ruch i eksplozja gotowa. Także zazwyczaj się to u niego sprawdza, a czasami to się we mnie gotuje jak nie zaczyna mnie przepraszaćZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hehe, Lenko uparty ten Twój mężuś
Chyba wyznaje zasadę "przeczekać burzę". Mój też czasami stosuje taką taktykę, bo ze mną to jak z polem minowym...jeden niewłaściwy ruch i eksplozja gotowa. Także zazwyczaj się to u niego sprawdza, a czasami to się we mnie gotuje jak nie zaczyna mnie przepraszać
Nie, nie ..
On się po prostu nie przejmuje tym -
Jestem i ja! Wreszcie nareszcie przy lapku do góry brzuchem i mam jakiś humor w stylu właśnie "pole minowe". Jakaś taka nabuzowana jestem
Mój mąż też stosuje metodę "przeczekać burzę" aż mi przejdzie. A ja bym tak czasem chciała żeby się domyślił sam co zrobić by poprawić mi humor...
I jeszcze ponarzekam! a co! Jakoś boli mnie podbrzusze dziwnie, a mój mąż ma dzisiaj ochotę na amory a ja nie mam nastroju. I w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz. Jak ja mam ochotę a on nie to czasem muszę stanąć na głowie żeby go zaciągnąć. Niech się teraz wykaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 20:08
Little Frog, Laura, Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lena87 wrote:Nic co by mogło wzbudzić zainteresowanieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
cześć Kochane
w końcu doczytałam
co do tych wesel, tomy nawet od pary 100zł dostaliśmy więc wiecie, każdy daje tyle na ile stać
Dżona z tym pęcherzykiem mnie wystraszyłaś... w zeszły pon.miałam 12 mm i do tej pory nic nie czuję;/
widzę że fajny zakład macie
a mam pytanie, zastanawia mnie dzisiaj jaka szyjka jest w cyklach bezowulacyjnych? Normalnie się podnosi jak w owu czy ciągle jest nisko i zamknięta? Odżona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Kochane
w końcu doczytałam
co do tych wesel, tomy nawet od pary 100zł dostaliśmy więc wiecie, każdy daje tyle na ile stać
Dżona z tym pęcherzykiem mnie wystraszyłaś... w zeszły pon.miałam 12 mm i do tej pory nic nie czuję;/
widzę że fajny zakład macie
a mam pytanie, zastanawia mnie dzisiaj jaka szyjka jest w cyklach bezowulacyjnych? Normalnie się podnosi jak w owu czy ciągle jest nisko i zamknięta? O
oytanie o szyjke jest bardzo dobrym pytaniem, sama się nad tym zastanawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 20:11
-
nick nieaktualny