Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Anutka powinnas miec miedzy 3 a 9
z tego wychdzi
wiec jest ok ..jakbys miala mniej niz 3 niewydolnosc przysadki powyzej 9 tzeba robic rezerwe
Ania_84 wrote:stosunek powinien byc okolo 1 im nizszy od 1 tym lepiejjest to ogolna ocena płodnosci
???
przedszkolanka:) wrote:ja stosunek mam jakoś 1,3 , wszystko tam dobre wyszło. Prolaktyny niczym nie zbijałam jeszcze, tylko ten estradiol mnie strasznie martwi...w ogóle u mnie normy są inne a na necie inne,ale w każdym bądź razie dużo wyższy powinien być...
Malinowa Panienka wrote:Hej Wam wieczoremoglądam In Vitro
widziałam się ze znajomą, która wiedziała, że poroniłam i ona tak patrzy na mnie i patrzy i mówi "na jesieni zajdziesz w ciążę"ona ma takie przebłyski i wiele razy sprawdzało się
trochę mi smutno, że dopiero na jesieni ale zobaczymy czy się sprawdzi
-
przed owulką od 85,8 są a ja w 7dc(mam 42 dniowe ) miała niecałe 11,a le lekarka powiedziała że przy takich cyklach może byc taki niski...ciekawe co jutro powie.. A czytam coś że jest coś takiego jak spadek przed owu estradiolu,ah już nie wiem co myśleć..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Malinowa wazne ze zajdziesz prawda?
ale wiecie, że człowiek chciałby jużehhh - zaczynam zatem walkę o figurę co by być laska do ciąży
cykle będę obserwować i mierzyć tempkę ale mam w dupie całą resztę - wiem mówię tak dziś a potem będzie nie raz i nie dwa dół... ale musi się udać!
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
przedszkolanka:) wrote:przed owulką od 85,8 są a ja w 7dc(mam 42 dniowe ) miała niecałe 11,a le lekarka powiedziała że przy takich cyklach może byc taki niski...ciekawe co jutro powie.. A czytam coś że jest coś takiego jak spadek przed owu estradiolu,ah już nie wiem co myśleć..
-
A moj ewek mpowiedzal tak...wiesz co mierz dalej
bo przciez caly czas sie staramy
wariot
ale cos w tym jest bo mimo iz wiem ze o nie mozliwe to w kazdm cyklu mamy nadzieje
chyba udzielilo mi sie od mezusia
Kaśka28, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
no i sie poryczalam..bo zdalam sobie sprawe ze my w tej klinice niedlugo bedziemy
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no i sie poryczalam..bo zdalam sobie sprawe ze my w tej klinice niedlugo bedziemy
Ania powodzenia trzymam za ciebie wiesz niech sie wam uda:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja też nie oglądam tego programu. Bardziej mnie to jakoś dołuje niż nastraja pozytywnie. A i mój mąż się złości, że się nakręcam.
Z tego też powodu jestem na forum żeby dawać upust swojemu instynktowi macierzyńskiemu tu a nie truć mu tyłkaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017