Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh to ja jestem chyba inna
bo lubie ogladac jak co sie dzieje
ilu parom sie zachodiz i nie raz odpieor po jakim czasie t =o daje mi sile i nadzieje ze nie raz trzeba walczyc dlugo ale za to pozniej dostajemy niespddzianke
Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ja póki co też lubię oglądać wszystkie te programy typu porodówka czy wszelakie programy związane ze staraniami. Za to mój mąż zbytnio nie przepada za takimi programami i też mi mówi, że się nakręcam.
Ja już po prysznicu, a nóżki to mi jutro z tyłka wypadną.... zerowa kondycja
Z, u mnie nie ma czego podziwiać, no chyba, że mój słomiany zapałZ., Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no i sie poryczalam..bo zdalam sobie sprawe ze my w tej klinice niedlugo bedziemy
Ania_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:A propos kasy i uroczystości...
Ile sie daje teraz na komunie?
Moj M jest chrzestnym..
Dawno na takiej imprezie nie byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:10
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyFidelissa wrote:A propos kasy i uroczystości...
Ile sie daje teraz na komunie?
Moj M jest chrzestnym..
Dawno na takiej imprezie nie byłam.
W maju też wybieram się na komunię i zakupiłam rower który Kamilka sama sobie wybrała, oczywiście jestem chrzestną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:14
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:z tego co wiem to kupują ipady, telefony itp (laptop to ponoć przeszłość i wstyd)... ale to z opowieści bo sama nie bywam
Kupuje się to na co kogo stać .. a nie czego oczekują
Wydaje Mi się że chyba troszkę się rozpędziłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:16
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:z tego co wiem to kupują ipady, telefony itp (laptop to ponoć przeszłość i wstyd)... ale to z opowieści bo sama nie bywam
-
Lena87 wrote:Kupuje się to na co kogo stać .. a nie czego oczekują
Wydaje Mi się że chyba troszkę się rozpędziłaś
ja tylko mówię co znajomi kupują - a spora część to naprawdę przeciętni ludzie. Tylko ponoć takie prezenty są teraz...
tak jak napisałam ja osobiście nie kupuję bo nie bywam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A tak serio, to wszystko zależy od dziecka i od tego w jaki sposób zostało wychowane...mój brat miał 4 lata temu komunię i oczy mu się świeciły jak zaglądał do torebek z prezentami. A kartki odkładał na bok, bo uznał, ze życzenia to nic ciekawego...dopiero był zaskoczony, jak zobaczył, że w środku miał kasę
No, chyba wszystkie gdzieś wywiało...to i ja się zbieram do łóżka
Miłej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:30
Macierzanka:), dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A Misty miała mieć dzisiaj chyba wizytę u gina? Czy źle pamiętam? Taka ciekawa jestem czy moze juz wiadomo czy chlopaczki dziewuszki czy parka. Mam nadzieję ze wszystko okej
Another where are you?
Też idę spać. Dobrej nocy!Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja wpadam na moment, jestem totalnie do tyłu z czytaniem
W Święta wróciły mdłości i zawroty głowy (nie miały kiedy!).
Ale nie było aż tak tragicznie.
W lany poniedziałek teście wyszli do kościoła, my jeszcze gniliśmy w łóżku, nagle teściowa wraca i krzyczy: Aneta, 2 bociany stoją na kominie!
No spoko, jeden mój, ale czyj drugi??? (tesciowa pod 70tke)
Lecę spać, miałam masakrę w pracy. Jutro może trochę nadrobię.
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 23:11
Malinowa Panienka, Laura, Macierzanka:), dżona, Lena87, Misty87, Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Podgladalismy dzis nasze dzidziuchy
Robilismy przeziernosc karkowa i nosekz pomiarow wynika,ze wszystko ok
Ida leb w leb - 8,1cm oraz 8,5cmwaga - 105 i 110 gramow
Brykaly! A co
Jutro postaram sie wkleic foto.
Nie mam nawet kiedy Was nadrobic, caly dzien jazda po swiecie...
Szpilki goralskie cudne i torebka na drugi dzien ogarnietai buty slubne.
Generalnie mam dosc gonitwy...wiezadla mi sie rozciagaja, boli potwornie w kroczu ;/ ponoc normalne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 01:06
Laura, Macierzanka:), dżona, Z., Fidelissa, Anutka, Maniuś, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Jeden plus tych moich nocnych odwiedzin, kiedy Was nadrabiam nic nie skrobiecie haha
Idziemy 13 maja, nie widzielismy jeszcze konkretow miedzy nozkami, bo dzidzie odwrocily sie jeden dupka i nawet nia krecil (to pewnie dziewczynka) a drugi tez jakos nie chcial rozkladac nog
Apropos mojego slubu, goralskie wesele hmm ile dni trwa... tak sie mowi,ze kilka dni, bo tu tydz lub kilka dni po weselu robi sie drużbiarskie (impreza dla druzbow - u nas 8 par)
Fidelissko foto butkow postaram sie wkleic na dniach
Kupilam dzis material na sukienke na drugi dzien, na ktorej bede miec hafty takie, jak maz na koszuli, ktora dzis kupil. Ah udalo sie kapitalnie wszystko dobrac
Doooobranoc! :*Macierzanka:), dżona, Little Frog, Lena87, Z., Fidelissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ech Lenuś zniknęłam tak bo coś mi mój brzuch żyć nie daje
Mam czasem takie mocne kolki, ale to na tle nerwowym i wtedy szukam dogodnej pozycji żeby przeczekać kryzys...
Anutka to jest HSG nie hcgi niestety to jest badanie najmniej inwazyjne...
Inaczej się sprawdzić nie da...
No nie ukrywam, że boli, ale jak tu już niejednokrotnie pisałam ponoć nie każdego... ( ja należę niestety do innej grupy, ale żyję
)
Ja nie namawiam, ale kto wie...
Wiele kobiet po HSG zachodzi, ale faktem jest że jak się od razu nie zajdzie to jajowody lubią się po paru miesiącach spowrotem zatkać.
U mnie kontrast przeszedł ledwo co i to właśnie grozi pozamaciczną, albo w ogóle i dlatego idę na laparo.
Do koperty daje się tyle, co mniej więcej Młodzi płacą za osobę
My mieliśmy wesele parę lat temu i jedni dawali więcej inni mniej, a tacy co im sie nie przelewało poskładali się na prezent wspólnie, ja nie przywiązywałam do tego dużej wagi, bo bardziej mi zależało na ich obecności... w końcu po to się robi weseleale jaj z gazetą w kopercie nie miałam, każdy zresztą miał podpisaną kartkę w środku... goście byli zaufani
Co do komunii każdy daje to, na co go stać. Tak, to prawda, tablety, gadżety... ale to chyba na zasadzie 'zastaw się, a postaw się'.
Bo mi wypada...eee tam. To tak jak niektórzy noszą pielęgniarkom kawę i czekoladki, one tego nie wymagają, a pacjent wie swoje..
Zależy dużo od rodziców... Nikt mądry tego od chrzestnego nie wymaga.
Ja znam dzieci, które dostawały małe zwierzątka, rowery, karnety na basen...
A ich rodzice wręcz prosili, aby nie szaleć!
No to jak pójdziemy kiedyś na wesele chrześniaka to z maybachem?
Dżona, najważniejsze, że optymizm Cię mimo wszystko nie opuszcza
Mnie zalały info o ciązach koleżanek, wszystkie już mają po jednym, jedna z nich będzie mieć trzecie, a jedna bliźniakiwięc liczę i ja na urodzaj
potforzasta, ale awatar fajnyJa twardo nie zmieniam do dnia kiedy nie pojawi się zielona kropa!
Z. u mnie też taki ambaras, że ostatnio to mnie trzeba namawiaćhaha
Ania ja miałam robione AMH i mam 2,2.
Santoocha, cieszę się, że się odezwałaś
Misty, dawaj foty naszych siostrzeńcówwpadnę jutro pooglądać!
dobranoc! Sen jest dla mięczakówwięc znów wymiękam...
dżona, Little Frog, olka30, Laura, Lena87, Z., Misty87, Fidelissa, Anutka lubią tę wiadomość