Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Macierzanko jak to pieknie brzmi...siostrzency
Wkleje, tylko pozniej, bo zaraz znow wybywamy na zakupy itp.
Alka wczoraj mialam genetyczne (prenatalne) do 35 roku jest nieinwazyjne, wiec robil mi przez powloki brzuszne. Nic innego jak dokladne pomiary dzidziuchow, sprawdza przeziernosc karkowa i kosc nosowa, w ten sposob stwierdza,czy dziecko ma zespol Downa,pokazuje zoladeczek, kregoslup,dokladnie mierzy glowke,podaje wage,serducho jak bije i tyle
Nic przyjemniejszego
Sara wspolczuje idiotow za oknem
Dlatego zawsze sie ciesze,ze u mnie nie ma sasiadow w poblizu 100m. Fakt jeden sie wybudowal,drugi zaczyna budowe i wlasnie mam robotnikow za oknem,ale zanim sie wprowadza...
Przesylam wiruskow moc dla KAZDEJ!
Zmykam :*olka30, alka89, Lena87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Cześć Kochane, tyle produkujecie, że w życiu Was nie nadrobię. Wczoraj cały dzień przespałam, al. dziś już jest trochę lepiej. Mogę otworzyć paszczę ma tyle, żeby wsunąć kawałeczek jedzenia pomiędzy zęby
Znam ten bol,przezywam co miesiac jak mi aparat na zebach dokrecajaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dzień doberek z rana. Czekam juz do wkndu, bo od niedzieli zaczynamy starania
Co prawda wykres zaznaczył od poniedziałku ovu, ale co tam bede czekała, wiecej razy to wieksza szansa no nie?
Dopijam kawke i biegne do pracy bo cały dzien mnie dzis czeka z moimi sierściuchamialka89, Lena87, Macierzanka:), Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Ja rowniez sle wiruski,tysiaceeeee *****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************8
Lena87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Dzień doberek z rana. Czekam juz do wkndu, bo od niedzieli zaczynamy starania
Co prawda wykres zaznaczył od poniedziałku ovu, ale co tam bede czekała, wiecej razy to wieksza szansa no nie?
Dopijam kawke i biegne do pracy bo cały dzien mnie dzis czeka z moimi sierściuchami
Witampracujesz w schronisku czy tresura ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstaje bo na 10 wizyta,musze szybki prysznic wziasc i smigam ,bede ok 13 bo zawsze ma opoznienie...ciekawe ile za te badania skasuje...dam znac po wizycie,trzymajcie kciuki...buziole i milego dnia
Wiruski- *******************************************************Lena87 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Właśnie Misty najbliżej jest sąsiad i to działkę ma ok 20 metrów od nas. Aj szkoda gadać. Teraz to M. latem zbroni mi na podwórko iść się opalać w stroju kąpielowym.Jedyne wyjście płot zrobić, bo ogrodzone jest siatką. Ja to tam w d mam niech sobie patrzy, gorzej z M.
Misty a gdzie fota dzieciątek ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Wam
miłego poranku a ja lecę na masażyk
http://www.google.pl/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.wiocha.pl%2F812179%2CMasaz-rehabilitacyjny--kregoslupa-za-50zl&h=0&w=0&tbnid=Dj92FGoH91fkeM&zoom=1&tbnh=253&tbnw=199&docid=UpSXULIYmWLvvM&tbm=isch&client=firefox-a&ei=J7xYU5nGIInXPM-tgVg&ved=0CAIQsCUoAA
moje plecy też tak wyglądająmówię tż jak niemiły będzie to obdukcja
nabija się, że teraz jak patologiczna rodzina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:25
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Misty87 wrote:Dzien dobry
Macierzanko jak to pieknie brzmi...siostrzency
Wkleje, tylko pozniej, bo zaraz znow wybywamy na zakupy itp.
Alka wczoraj mialam genetyczne (prenatalne) do 35 roku jest nieinwazyjne, wiec robil mi przez powloki brzuszne. Nic innego jak dokladne pomiary dzidziuchow, sprawdza przeziernosc karkowa i kosc nosowa, w ten sposob stwierdza,czy dziecko ma zespol Downa,pokazuje zoladeczek, kregoslup,dokladnie mierzy glowke,podaje wage,serducho jak bije i tyle
Nic przyjemniejszego
Sara wspolczuje idiotow za oknem
Dlatego zawsze sie ciesze,ze u mnie nie ma sasiadow w poblizu 100m. Fakt jeden sie wybudowal,drugi zaczyna budowe i wlasnie mam robotnikow za oknem,ale zanim sie wprowadza...
Przesylam wiruskow moc dla KAZDEJ!
Zmykam :*
Gratulacje ze wszystko u Was ok:)
Ale zaciekawiło mnie, ze po 35 roku ma byc inne? Badanie .?
Misty87 lubi tę wiadomość