Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, ja już po śniadanku, teraz popijam inkę.. czekam na @ powinna być rano, ale nic tego nie zapowiada, jutro albo w sobotę zrobie test. Pogoda na razie zapowiada sie ładna, jest ciepło i słonko się przebija, ale pewnie po południu będzie padać
-
hej
u mnie tez @ sie nie spodziewam dzis bo temp 36,63 a przy takiej nigdy @ nie miewam tylko niższej .. nie wiem może mnie zaskoczy..
test oczywiście - bo jakby mogło być inaczej....
niech już przychodzi bo ileż można.. miłego dnia.sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Misty super, że wszystko prawie gotowe na wasz ślub
Ale jestem zła. Mieszkamy obok pomnikarzy którzy strasznie interesują się naszym życiem. Dodatkowo w kuchni jedno okno wychodzi na działkę sąsiada (kawaler ok 60lat) nie powiem, że nie bo zdarzy mi się czasem wybiec z łazienki przez kuchnie do pokoju po ubrania, ale zawsze w ręczniku lub w bieliźnie. I wczoraj rano jeden z pomnikarzy mówi do mego M. że sąsiad do nich mówił, że widzi mnie jak latam nago po mieszkaniu i go, to podnieca ...
Boże ręce opadająnie wydaje mi się żeby on coś takiego gadał, ale z drugiej stroy nie wiem czy by sami coś takiego wymyślali.
M. mu odpowiedział :" mam piękną i seksowną żonę więc nic dziwnego, że nawet sąsiad się podnieca."
Czuję się z tą myślą tragicznie
Olka ja nie wiem jak to jest, że my młode mamy problem z zajściem w ciążę, a te kobiety co w zasadzie już w tym wieku po 40-tce dzieci mieć nie powinny zachodzą bez problemu.
Ciekawa jestem jak siostra M. w tym roku 38 lat, ostatnio mówiła, że dzieci chciałaby mieć. Ale praca dla niej ważniejsza jest. Ja bym nie czekała, tym bardziej, że teściowa w wieku 42 lat miała już menopauzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:18
Misty87 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej
u mnie tez @ sie nie spodziewam dzis bo temp 36,63 a przy takiej nigdy @ nie miewam tylko niższej .. nie wiem może mnie zaskoczy..
test oczywiście - bo jakby mogło być inaczej....
niech już przychodzi bo ileż można.. miłego dnia.
Moze gin powinien Ci dac cos na uregulowanie cykli...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
A co do komuni to my pierwszego czerwca idziemy bo mojego chrzesniaczka ma i nie wiem co jej kupic,szkoda mi kasy bo tyle wydatkow,a poza tym ona i tak nie doceni,a jej rodzice w ogole bo by woleli zebysmy dali chociaz stowe bo by jej zabrali,a prezent bedzie dla niej.Kupiłabym jej rower bo nie ma ,ale sa drogie. Patrzałam w decatlonie to ok tysiaca,w auchanie tak samo ...zegarek i łancuszek chrzestna kupuje
Fidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Sara fajnych masz sąsiadów..
Jak mnie wkurzają ludzie, którzy nic nie robią tylko się życiem innych zajmują.. Też mam sąsiada, którego o każdej porze dnia i nocy w oknie tylko widać.. Dosłownie.. Chyba nie ma innych rozrywek.. A ile rzeczy się już naoglądał.. Czasem tylko firanka się rusza.. Teraz grzeczna jestem, ale czasem wracając nad ranem, nie zawsze sama miałam mu ochotę język pokazać, bo wiedziałam że zawsze za tą firanką stał..Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane, tyle produkujecie, że w życiu Was nie nadrobię. Wczoraj cały dzień przespałam, al. dziś już jest trochę lepiej. Mogę otworzyć paszczę ma tyle, żeby wsunąć kawałeczek jedzenia pomiędzy zęby
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:A co do komuni to my pierwszego czerwca idziemy bo mojego chrzesniaczka ma i nie wiem co jej kupic,szkoda mi kasy bo tyle wydatkow,a poza tym ona i tak nie doceni,a jej rodzice w ogole bo by woleli zebysmy dali chociaz stowe bo by jej zabrali,a prezent bedzie dla niej.Kupiłabym jej rower bo nie ma ,ale sa drogie. Patrzałam w decatlonie to ok tysiaca,w auchanie tak samo ...zegarek i łancuszek chrzestna kupuje
Kupiłam rower w auchanie za 650 zł ..
Wiadomo, trzeba dokupić błotniki, kłódkę bo lampki ona ma swojeZ., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimcat86 wrote:Hej Dziewczyny!!!
Hejka
Cześć Olka
Złota, trzeba było zmiksować jedzonko sobie i przez rureczkę ciumkać
Sara może jakieś rolety ? czuła bym się strasznie niekomfortowo
zresztą to już przesada żeby we własnym domu nie można było sobie chodzić tak jak się chceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:40
olka30, Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na komunię najlepiej jakiś upominek kupić, wiadomo kasa się rozejdzie i zazwyczaj dziecko nic konkretnego nie będzie miało. Ja dostałam zegarek i rower, kasę też ale rodzice zagarnęli i tyle ją widziałam.
Kilka lat temu zamówiłam kuzynce księgę http://allegro.pl/pamiatka-komunii-sw-piekna-ksiega-i4158085772.html do tego złoty łańcuszek z białym złotem.
M. za rok będzie miał komunię chrześniaka (jeden z bliźniaków) co mnie denerwuje, że jak kupował coś na zajączka, to musiał to samo drugiemu kupić, bo inaczej strasznie się bili i tylko bek był. Więc przestał kupować.
Ajjj z tymi prezentami, to tak jak mój przyjaciel na Boże Narodzenie chrześniaczce kupił grę planszową, kosztowała prawie 200zł, napawdę ciekawa i edukacyjna, zachodzi , a mała od mikołaja xboxa dostała....
Ja tam jestem za tradycyjnym zegarkiem i łańcuszkiem.olka30, Z., Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość