X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, wracam po przerwie świątecznej..
    Z kawą w ręku, bo prawie nie spałam.. Mój ma grypę żołądkową :(

W święta moja 42 letnia szwagierka ogłosiła szczęśliwą nowinę.. Nawet w tym wieku ludziom się udaje, a u nas posucha :/

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, ja już po śniadanku, teraz popijam inkę.. czekam na @ powinna być rano, ale nic tego nie zapowiada, jutro albo w sobotę zrobie test. Pogoda na razie zapowiada sie ładna, jest ciepło i słonko się przebija, ale pewnie po południu będzie padać

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) u mnie tez @ sie nie spodziewam dzis bo temp 36,63 a przy takiej nigdy @ nie miewam tylko niższej .. nie wiem może mnie zaskoczy..
    test oczywiście - bo jakby mogło być inaczej....
    niech już przychodzi bo ileż można.. miłego dnia.

sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Misty super, że wszystko prawie gotowe na wasz ślub :)
    Ale jestem zła. Mieszkamy obok pomnikarzy którzy strasznie interesują się naszym życiem. Dodatkowo w kuchni jedno okno wychodzi na działkę sąsiada (kawaler ok 60lat) nie powiem, że nie bo zdarzy mi się czasem wybiec z łazienki przez kuchnie do pokoju po ubrania, ale zawsze w ręczniku lub w bieliźnie. I wczoraj rano jeden z pomnikarzy mówi do mego M. że sąsiad do nich mówił, że widzi mnie jak latam nago po mieszkaniu i go, to podnieca ...
    Boże ręce opadają :/ nie wydaje mi się żeby on coś takiego gadał, ale z drugiej stroy nie wiem czy by sami coś takiego wymyślali.
    M. mu odpowiedział :" mam piękną i seksowną żonę więc nic dziwnego, że nawet sąsiad się podnieca."
    Czuję się z tą myślą tragicznie :/
    Olka ja nie wiem jak to jest, że my młode mamy problem z zajściem w ciążę, a te kobiety co w zasadzie już w tym wieku po 40-tce dzieci mieć nie powinny zachodzą bez problemu.
    Ciekawa jestem jak siostra M. w tym roku 38 lat, ostatnio mówiła, że dzieci chciałaby mieć. Ale praca dla niej ważniejsza jest. Ja bym nie czekała, tym bardziej, że teściowa w wieku 42 lat miała już menopauzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:18

Misty87 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim

XxMoniaXx, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hej :) u mnie tez @ sie nie spodziewam dzis bo temp 36,63 a przy takiej nigdy @ nie miewam tylko niższej .. nie wiem może mnie zaskoczy..
    test oczywiście - bo jakby mogło być inaczej....
    niech już przychodzi bo ileż można.. miłego dnia.

Moze gin powinien Ci dac cos na uregulowanie cykli...

• alka89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie czy badania prenatalne szkodza? Mam je miec robione w gabinecie ,nie wiem czy ma taki sprzet czy co...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Moze gin powinien Ci dac cos na uregulowanie cykli...
    np co takiego ? narazie mnie nie tyka poki badania męza sie nie poprawia :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze leciec

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do komuni to my pierwszego czerwca idziemy bo mojego chrzesniaczka ma i nie wiem co jej kupic,szkoda mi kasy bo tyle wydatkow,a poza tym ona i tak nie doceni,a jej rodzice w ogole bo by woleli zebysmy dali chociaz stowe bo by jej zabrali,a prezent bedzie dla niej.Kupiłabym jej rower bo nie ma ,ale sa drogie. Patrzałam w decatlonie to ok tysiaca,w auchanie tak samo ...zegarek i łancuszek chrzestna kupuje

Fidelissa lubi tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Nie wiem,chyba bromergon jest tez na wyrownanie cykli...zostan z nami ;-(

• olka30 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara fajnych masz sąsiadów..
    Jak mnie wkurzają ludzie, którzy nic nie robią tylko się życiem innych zajmują.. Też mam sąsiada, którego o każdej porze dnia i nocy w oknie tylko widać.. Dosłownie.. Chyba nie ma innych rozrywek.. A ile rzeczy się już naoglądał.. Czasem tylko firanka się rusza.. Teraz grzeczna jestem, ale czasem wracając nad ranem, nie zawsze sama miałam mu ochotę język pokazać, bo wiedziałam że zawsze za tą firanką stał..

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane, tyle produkujecie, że w życiu Was nie nadrobię. Wczoraj cały dzień przespałam, al. dziś już jest trochę lepiej. Mogę otworzyć paszczę ma tyle, żeby wsunąć kawałeczek jedzenia pomiędzy zęby :D

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    A co do komuni to my pierwszego czerwca idziemy bo mojego chrzesniaczka ma i nie wiem co jej kupic,szkoda mi kasy bo tyle wydatkow,a poza tym ona i tak nie doceni,a jej rodzice w ogole bo by woleli zebysmy dali chociaz stowe bo by jej zabrali,a prezent bedzie dla niej.Kupiłabym jej rower bo nie ma ,ale sa drogie. Patrzałam w decatlonie to ok tysiaca,w auchanie tak samo ...zegarek i łancuszek chrzestna kupuje

Kupiłam rower w auchanie za 650 zł ..
    Wiadomo, trzeba dokupić błotniki, kłódkę bo lampki ona ma swoje :)

Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!! :-)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Castagnus, Cyclodynon, Luteina, Duphaston itd itd ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Hej Dziewczyny!!! :-)

Hejka ;)

Cześć Olka ;)

Złota, trzeba było zmiksować jedzonko sobie i przez rureczkę ciumkać :D

Sara może jakieś rolety ? czuła bym się strasznie niekomfortowo o.O
    zresztą to już przesada żeby we własnym domu nie można było sobie chodzić tak jak się chce :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:40

olka30, Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam komunię chrześniaczki 11.05 :-) kupiłam jej kolczyki złote i biblię grawerowaną - to na pamiątkę, a poza tym dorzucam kasę na psa bo jakiegoś terierka sobie wymarzyła :-)

Z., sara_nar, Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na komunię najlepiej jakiś upominek kupić, wiadomo kasa się rozejdzie i zazwyczaj dziecko nic konkretnego nie będzie miało. Ja dostałam zegarek i rower, kasę też ale rodzice zagarnęli i tyle ją widziałam.
    Kilka lat temu zamówiłam kuzynce księgę http://allegro.pl/pamiatka-komunii-sw-piekna-ksiega-i4158085772.html do tego złoty łańcuszek z białym złotem.
    M. za rok będzie miał komunię chrześniaka (jeden z bliźniaków) co mnie denerwuje, że jak kupował coś na zajączka, to musiał to samo drugiemu kupić, bo inaczej strasznie się bili i tylko bek był. Więc przestał kupować.
    Ajjj z tymi prezentami, to tak jak mój przyjaciel na Boże Narodzenie chrześniaczce kupił grę planszową, kosztowała prawie 200zł, napawdę ciekawa i edukacyjna, zachodzi , a mała od mikołaja xboxa dostała....
    Ja tam jestem za tradycyjnym zegarkiem i łańcuszkiem.

olka30, Z., Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Z. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Misty, fajnie, że wszystko dobrze! :)

Przyszłam tylko życzyć Wam miłego dnia i lecę do pracy z myślą "coraz bliżej weekend" :P

Pozdrawiam <3

Misty87, olka30, sara_nar, Lena87, Fidelissa, Laura lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ