Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Ja zbieram dupeczkę i idę poćwiczyć
Tak tak, ogłaszam to wszem i wobec!
Ooo to teraz jak już ogłosiłaś to nie ma lekko, trzeba poćwiczyć
Ja to Was podziwiam, że Wam się chce ćwiczyćJa to straszny leniuch jestem, ale mój ćwiczy muły za nas dwoje
więc ja mogę odpoczywać
Przedszkolanko czekamy więc na wieści cóż to za wyniki i czy wszystko okej, mam nadzieję, że pozytywne!Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A robilas FSH w 3 dc ??
Bo jednej dorotce w forum miala estradiol na dwa dni przed owu 60 i gin zalecila blokade estrogenowa.. i zrobienie rezerwy jajnikowej..ale nie zdazylabo zaszla w tym cyklu w ciaze
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
ogolnie za niski estradiol moze wskazywac ze jajniki .. słabna i trzeba jje wspomoc lub zastosowac blokade ..
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A robilas FSH w 3 dc ??
Bo jednej dorotce w forum miala estradiol na dwa dni przed owu 60 i gin zalecila blokade estrogenowa.. i zrobienie rezerwy jajnikowej..ale nie zdazylabo zaszla w tym cyklu w ciaze
-
Wartość FSH poniżej 3 mIU/ml sygnalizuje niewydolność przysadki.
Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową.
Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna.
-
samo FSH jest najbardziej wiarygodne.. jesli miesci sie wormach.. to z reguly nie ma czym sie martwi jest jest w górnej granicy to juz gorzej i wtedy robisie AMH rezerwe
stosunek LH/FSH - mial za zadanie ocenic cczy nie masz PCOS- ale od 10 lat gin ( ci dobrzy) nie biora go juz pod uwageAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wartość FSH poniżej 3 mIU/ml sygnalizuje niewydolność przysadki.
Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową.
Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna. -
Ania_84 wrote:samo FSH jest najbardziej wiarygodne.. jesli miesci sie wormach.. to z reguly nie ma czym sie martwi jest jest w górnej granicy to juz gorzej i wtedy robisie AMH rezerwe
stosunek LH/FSH - mial za zadanie ocenic cczy nie masz PCOS- ale od 10 lat gin ( ci dobrzy) nie biora go juz pod uwageAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka powinnas miec miedzy 3 a 9
z tego wychdzi
wiec jest ok ..jakbys miala mniej niz 3 niewydolnosc przysadki powyzej 9 tzeba robic rezerwe
Anutka lubi tę wiadomość
-
stosunek powinien byc okolo 1 im nizszy od 1 tym lepiej
jest to ogolna ocena płodnosci
Anutka lubi tę wiadomość
-
ja stosunek mam jakoś 1,3 , wszystko tam dobre wyszło. Prolaktyny niczym nie zbijałam jeszcze, tylko ten estradiol mnie strasznie martwi...w ogóle u mnie normy są inne a na necie inne,ale w każdym bądź razie dużo wyższy powinien być...
Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej Wam wieczorem
oglądam In Vitro
widziałam się ze znajomą, która wiedziała, że poroniłam i ona tak patrzy na mnie i patrzy i mówi "na jesieni zajdziesz w ciążę"ona ma takie przebłyski i wiele razy sprawdzało się
trochę mi smutno, że dopiero na jesieni ale zobaczymy czy się sprawdzi
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150