Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z każdą popołudniu.
Byłam na monitoringu, pęcherzyk od piątku, od 5dni zupełnie nic nie urósł i dalej ma 17,7mm, gin przypuszcza nawet, że przy takiej wielkości może to być bezowulacyjny, pewnie w przyszłym cyklu dołączę do grona stymulowanych.
Jak na razie mam czekać, w przyszłym tyg zobaczymy co się z nim podzieje i zdecydujemy co dalej.
Będzie co ma być, najważniejsze, że coś się dziejeAnia_84, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Anutka toboli kilka sekunxd moze minute..
z tego co dziewczyny opowiadaly to wiecej strachu niz bolu
Pomysl sobie jak bedzie bolallporoddżona lubi tę wiadomość
-
dżona wrote:Witam się z każdą popołudniu.
Byłam na monitoringu, pęcherzyk od piątku, od 5dni zupełnie nic nie urósł i dalej ma 17,7mm, gin przypuszcza nawet, że przy takiej wielkości może to być bezowulacyjny, pewnie w przyszłym cyklu dołączę do grona stymulowanych.
Jak na razie mam czekać, w przyszłym tyg zobaczymy co się z nim podzieje i zdecydujemy co dalej.
Będzie co ma być, najważniejsze, że coś się dziejedżona lubi tę wiadomość
-
Będzie co ma być, najważniejsze, że coś się dziejemniejszy stres
dżona lubi tę wiadomość
-
Będzie co ma być, najważniejsze, że coś się dziejedżona lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie raz potrafia podarte gazety wrzucic albo 10 zl..u mojej kolezanki tak bylo
u nas na szczescie ludzie normalnie dawali..
Ja to jednego tylko nie lubie jak ytam sie ccecie kase czy prezent a do mnie koleznak mowi kase tylko daj tak zeby mi sie zwrocilo..mytam ni epatrzylismy czy sie zwroci czy nie..no coz slub o slub.. jak nas sie pytali co chcmy to powiedzielismy ze jak bedzie wygodnie..jesli prezent to luzik bo zawsze sie przydaa jelsi kase to zeby nikt nie patrzyl po tym czy sie zwroci za krzesełko czy nie..
my np kase przeliczylismy tak naparwde kilka dni po slubie ;P lezala sobie i nawet nie mielismy jakos czasu liczyc
my zawsze jak idziemy to dajemy max 500zl + ewentualnie jakis drobiazgi tez na prezenty patzylismy jak juz bylo spokojniej:D
alka89, alka89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:to mega boli... jak mi lekarz nie zaleci to się pewnie nie zapiszę sama... coraz częściej zastanawiam się czy to nie drożnośc tak mi mieszaq i nie mogę w ciążę zajść... mąż ma takie super wyniki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 19:00
Ania_84, Anutka, dżona, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane
Cod o prezentów i ślubu, to my na zaproszeniach mięliśmy wierszyk rymowany, zeby wręczali nam pieniązki w postaci prezentu i w sumie każdy u nas był za tym, bo stwierdzili, ze mnie kłopotu może być nie trafiony, albo może się potworzyć i od młodych i dalszych gosci dostawalismy po 500, chrzestni i rodzice blizsza rodzina to wyzej, my też z mężem nie liczylismy pieniedzy dopeiro chyba jakieś 3 dni później -
Anutka wrote:nie przekonasz mnie :*
ale mnie i tak to nie minie, czuje to .. mąż sie wyleczy to ja zacze miec problemy
Anutka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Anutka boli ale to tylko malutką chwilkę. to badanie jest bardzo ważne prze rozpoczęciem leczenia. Ja bardzo się cieszę że miałam HSG bo wiem że teraz mogę się starać bez żadnych przeszkód
-
Laura wrote:Anutka boli ale to tylko malutką chwilkę. to badanie jest bardzo ważne prze rozpoczęciem leczenia. Ja bardzo się cieszę że miałam HSG bo wiem że teraz mogę się starać bez żadnych przeszkód
J a tam przed ICSI chce sie poddac HSGbede wiedziala ze wszytsko tam sprawnie funkcjonuje i obizy prog pozamacicznej ewentualnej
Anutka, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja tam jakoś wole komuś dać prezent niż kase.. bo tak to potem gadanie bo tylko tyle i wogóle a jak dam prezent to nikt nie wie za ile był kupiony.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:eee tam jakby mi ktoś powiedział ze po hsg bede mama to i teraz bym poszła... ale fakt faktem bałabym sie
ale mnie i tak to nie minie, czuje to .. mąż sie wyleczy to ja zacze miec problemy
-
Ania_84 wrote:Dokładnie
J a tam przed ICSI chce sie poddac HSGbede wiedziala ze wszytsko tam sprawnie funkcjonuje i obizy prog pozamacicznej ewentualnej