Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:rożnie, rożnie raz poprzecznie raz podłużnie:))
dziś wzdęcie, ból brzucha i mdłości ...
a jak tam u Ciebie?Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XMonia,mielismy wczesniej wziasc cywilny,ale jego tata zmarł i nie chcielismy,potem jakos klotnie i jakos to odeszło. Nie było mi to potrzebne do szczescia,a teraz bym chciała...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:XMonia,mielismy wczesniej wziasc cywilny,ale jego tata zmarł i nie chcielismy,potem jakos klotnie i jakos to odeszło. Nie było mi to potrzebne do szczescia,a teraz bym chciała...
-
XxMoniaXx wrote:no w końcu będziecie mieli dziecko i fajnie by było o tym pomyśleć .
No koscielnego nie wezme ze wzgledu na moich starych,chociaz on marzy o duzej imprezie,ale cywilny na pewno wezmiemy,tylko nie wiem kiedy...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:A chora jestem
nos mam cały obszczypany
z nosa leci jak z kranu ..
Mogła bym w nocy świecić nosem
Po świętach w porządkunie obżarłam się, skusiłam się na jedno ciastko
a u Ciebie/Was jak tam ?
Zapomniałam dodać, że oczekuję @Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:25
-
alka89 wrote:No koscielnego nie wezme ze wzgledu na moich starych,chociaz on marzy o duzej imprezie,ale cywilny na pewno wezmiemy,tylko nie wiem kiedy...
-
Anutka wrote:w piątek idę robić ponownie
miałam w lutym - 43,06
w marcu 3,52 (1x1)
i teraz na zmniejszonej dawce (1x0,5) zobaczymy
Mi pomogł w trzy miesiace,miałam 11 razy ponad norme,a potem badałam ,ale w innym dniu cyklu i bez obciazenia i był ponizej normy,teraz w ciazy w ogole nie sprawdzałam,a bromek odstawiłam bo gin kazał,wizyte u endo mam 5 maja ,wiec zapytam czy musze kontrolowac prlTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:nie możecie kościelnego ? no ale może chociaz cywilny.. a twoj nic nie wspomina o ślubie ?
Przyjacielowi mowił,ze bd mieli slub,na poczatku jak zaszłam to rozmawialismy i chcielismy jak najszybciej,a teraz jakos temat ucichł.Ja mu mowiłam,ze dziecko bedzie miało takie nazwisko jak jaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.