Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny moje najukochansze:)nadazyc za Wami po paru dniach nieobecnosci graniczy z cudem:)Nie bylo mnie bo mialam gosci od soboty do wczoraj...mniej wiecej jestem na bierzaco...stwierdzam,ze jak ten bociek,tak i zajaczek sie cos w tym roku nie postarali...zadnych zielonosci w dalszym ciagu u nas na watku nie wychwycilam....
Pozdrawiam Was cieplutko:*
Laura skarbie,tak mi sie milo zrobilo jak pytalas kilkadziesiat stron wstecz o mnie:)Dziekuje za pamiec:*Laura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:hej dziewczyny moje najukochansze:)nadazyc za Wami po paru dniach nieobecnosci graniczy z cudem:)Nie bylo mnie bo mialam gosci od soboty do wczoraj...mniej wiecej jestem na bierzaco...stwierdzam,ze jak ten bociek,tak i zajaczek sie cos w tym roku nie postarali...zadnych zielonosci w dalszym ciagu u nas na watku nie wychwycilam....
Pozdrawiam Was cieplutko:*
Laura skarbie,tak mi sie milo zrobilo jak pytalas kilkadziesiat stron wstecz o mnie:)Dziekuje za pamiec:*, ale za to Maj będzie zielony
A pytałam się o Ciebie bo brakowało mi Cię tutajManiuś lubi tę wiadomość
-
Tak się zastanawiam, mężowi 10 lipca kończy się umowa z Orange i chce całkowicie z ich uług zrezygnować . Zastanawiam się co napisać w tej rezygnacji. Dobrze by było pewnie teraz ją wysłać, żeby automatycznie nie przedłużyli.
Monia kurz od ścielenia łóżka, albo z podwórka jak okno masz otwarte. Ja na podwórku mam żwir i jest masakra, a okna jak spadnie deszcz tragedia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:19
-
sara_nar wrote:Tak się zastanawiam, mężowi 10 lipca kończy się umowa z Orange i chce całkowicie z ich uług zrezygnować . Zastanawiam się co napisać w tej rezygnacji. Dobrze by było pewnie teraz ją wysłać, żeby automatycznie nie przedłużyli.
Monia kurz od ścielenia łóżka, albo z podwórka jak okno masz otwarte. Ja na podwórku mam żwir i jest masakra, a okna jak spadnie deszcz tragedia.
w uzsadnieniu napisz ze rezygnujesz z usłyug od dnia nie musisz uzasadniac -
Jestem na chwilkę, niestety dziś mnie już z wami nie będzie
Maniuś, heej!Co u Ciebie tweety?
Misty fajowe buty
Sara, rezygnację możesz złożyć min 30 dnia przed końcem umowy w salonie, ja tam zrobiłam, ale nie daj się wbić w butelkę, bo czasem mówią, że się nie da i robią z abonamentu kartę
Bawcie się dobrze! Spędzajcie czas miło! POzdrawiam te, które przyjdą w ciągu dnia!
DO jutra !!!olka30, sara_nar, Laura, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
Ech nie idzie Was nadrobić. Co do komunii to ja mam w tym roku 2 i obie dziewczynki jak pytałam co chcą to jedna mi powiedziała że komunia nie jest na prezenty tylko żeby Jezusa przyjąć ( mądrą mam siostrzenicę co??) A druga tylko chce żeby ludzie do niej przyszli
i co ja mam zrobić. Pewnie dam kasę i spokój.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Groomerką jesteś, nie psim fryzjerem, szanuj swój zawód dziewczyno!
A ja jestem weterynarzem, który też strzyże psiaki (i czasem koty). Tzn już nie, na czas ciąży zawiesiłam tę usługę, i tak mam sporo zabiegów i pacjentów.
Specjalnie napisałam "psi fryzjer" bo wiekszośc ludzi nie wie kto to jest groomer. Kiedys tez dostalam wyklad od pewnego pana, ktory to był oburzony, ze uzywam słowa groomer a nie psi fryzjer. Myslał, ze sie wstydze tego zawodu i dlatego tak sie nazywam aby lepiej brzmiałoA ja kocham swoja prace i mam to szczescie ze zarabiam na zycie swoja pasją.
A co do wesel-moje odbyło sie 28 grudnia 2013, choc razem jestesmy juz 13 latPostanowilismy sie pobrac we wrześniu a w grudniu juz był slub i weselicho
Wybralismy drogi lokal bo zalezalo nam na super jedzeniu. od wiekszosci znajomych dostawalismy po 400zl od pary co nawet nie pokrywalo kosztów ale nawet by mi do glowy nie przyszło aby pisac ile maja dac itp. Nie wspominalismy w ogole o prezentach w zaproszeniach. Niektorzy dzwonili i pytali czy cos chcemy czy kase. Prezenty dostalam za to od chrzestnych-piekne zastawy porcelanowe ktore sama wybierałam -
Lena87, Laura, Z. lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Specjalnie napisałam "psi fryzjer" bo wiekszośc ludzi nie wie kto to jest groomer. Kiedys tez dostalam wyklad od pewnego pana, ktory to był oburzony, ze uzywam słowa groomer a nie psi fryzjer. Myslał, ze sie wstydze tego zawodu i dlatego tak sie nazywam aby lepiej brzmiało
A ja kocham swoja prace i mam to szczescie ze zarabiam na zycie swoja pasją.
a hodujesz jakieś psiaki? bo groomerzy często też mają coś swojego
ja jak pomyślę o groomingu aussi na wystawy to mi słabo a trzeba będzie się kiedyś i tego nauczyć[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nie hoduje. Mam swoja labradorke i adoptowanego kundelka. Ale marzy mi sie pudel
Jednak 3 psa nie kupie-najpierw dziecko
Malinowa a ty masz owczarka australijskiego? Gdzies przeczytalam ze masz 3 psy-jakie?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
ja mam corgi cardigany - w tej chwili 2 dziewczyny. Ale dojdzie nam do stada australian albo border (chociaż ja wolę aussi) i leonberger - ale najpierw dom
cardigany może jakieś sprowadzę - tak mi się marzy nowa świeża krew
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150