Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Czyżby za duża ilość
łóżko wykończyła ?
jak sie wprowadzilismy t byly takie dwa tapczany zlaczone ;P - ps specjalnie je wykonczylam
poznij łózko..ale takielipne bo niemielismy kay.. i nie wytrzymalo. maz naparwial ale juz sie nosilismy z zamiaram.. wiec teraz czas na normalne łoze malzenskietaie z zagłówkiem
Lena87, Nati89, sara_nar, Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:taa juz drugie
jak sie wprowadzilismy t byly takie dwa tapczany zlaczone ;P - ps specjalnie je wykonczylam
poznij łózko..ale takielipne bo niemielismy kay.. i nie wytrzymalo. maz naparwial ale juz sie nosilismy z zamiaram.. wiec teraz czas na normalne łoze malzenskietaie z zagłówkiem
Mieszkając u moich rodziców zakupiliśmy narożnik, bo moje stare łóżko było już liche, i przeprowadzając się po ślubie zakupiliśmy małżeńskie łoże do sypialni
Za tą cenę myślałam że po roku będziemy musieli coś w nim wymieniać ale sprawuje się idealnie
A narożnik swoją funkcję spełnia w salonieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 18:09
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teraz czas na pralke i lodowke
pralke moge wykonczyc z lodowka gorzej
no i jeszcze wanna by sie przydala zamaist prysznica.. ale cos sie wykmini -
Anutka wrote:Ania łożko
wykończyła i teraz udaje, że to tylko wymiana starego
a na prysznic chyba mam plean wejde w szpilkach niby sexyy..a tak urzade brodzi ze nsie nie bedzie nadawal
urwe prysznic
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:jak dostanę @ w sobotę to mam po weselu, bo u mnie to "chodzenie po ścianach z bólu jest"...
weekend mamy przedłużony o dwa tygodnie. Wracamy do siebie 4 maja -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Lena chyba Ci nic nie zostanie
Wystarczy dla Wszystkich mam spory zapas
Ania to nie pamiętasz tych reklam z tv jak laska chciała remont zrobićwszystko poodkręcała poniszczyła
Nati89, Ania_84, Anutka, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie ukrywam ze wykonczylam
a na prysznic chyba mam plean wejde w szpilkach niby sexyy..a tak urzade brodzi ze nsie nie bedzie nadawal
urwe prysznic
zawsze na dzikie harce możesz mężnego zabrać i pourywać prysznic i przyniszczyć brodzik
Lena87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć kochane
wykrakałam z tym estradiolem, za niski ;/ mąż musi zrobić badania nasienia i idziemy 12 maja a 15 ja i będę miała wspomaganą owulacje...eh..
Misty fajne butki -
Lena87 wrote:Wystarczy dla Wszystkich mam spory zapas
Ania to nie pamiętasz tych reklam z tv jak laska chciała remont zrobićwszystko poodkręcała poniszczyła
hehe
pozniej malowanie wymuszone bo pazurami pozdzieram afarbe lub szpilami
kuchnia tez mam plan..jakpierw kilka szafek uszkode
( mam tylko nadzieje ze rzaden widelec w tylek mi sie nie wbije
Lena87, Z. lubią tę wiadomość