Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka dzięki za stronkę, będę musiała obczaić. Akurat empik lubię, kiedyś w stolicy pracowałam w empiku, teraz kolega pracuje. Mam kartę prezentową do wykorzystania na sporą sumę, więc planuję płytę zakupić i 3książki
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka testy sa zawodne..zczegolnie jesli jest wyzszy TSH lub policystyczne jajniki.. one nie wskazuja owulki a jedynie gotowosc
mi wychodzili w 7 dc pozniej okolo 16 dc i 22dcwowulka byla 18 dc .. wiec to roznie bywa..
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Anutka testy sa zawodne..zczegolnie jesli jest wyzszy TSH lub policystyczne jajniki.. one nie wskazuja owulki a jedynie gotowosc
mi wychodzili w 7 dc pozniej okolo 16 dc i 22dcwowulka byla 18 dc .. wiec to roznie bywa..
-
Zmykam. Miłego wieczoru i seksownej nocy.
Jutro cały dzień mam wolny więc nadrobię i dołączę.
Swoją drogą, to już jutro. Tak ! To on ! Długo wyczekiwany, wręcz pożądany ! PIĄTEK weekendu początekAnia_84, przedszkolanka:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
ja niestety nie mam wolnego weekndu.. jtro praca+ 2 rozmowy, napisanie skryptu dla uczniow sobota wyklady niedziela tez
-
Melula wrote:tak, Ania_84 - 12997
jeszcze 3 i 13000
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Troszke pospałam i jestem. Auto mi padło,cos strasznie glosno puka w kole,nie wiem co,czekam na mechanika bo wczoraj wstawiałam alusy i letnie opony,wiec moze mi zle przykrecili cos...mam nadzieje,ze to nic powazniejszego bo nie mam kasy na naprawe.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
A zapytam jeszcze,czy ktoras z Was dostaje recepte na luteine? Bo mi daje 100 procent platne i tygodniowo kosztuje mnie to 30 zl,biore juz od owulki,kupe kasy mam wydane,a nie wiadomo jak dlugo jeszcze bede musiala brac...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.