Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Wczoraj było ok,a dzisiaj zaczeło tak głosno całkiem,wczesniej nic,ani drobnego stukania.Tez miałam peugota 206 ,ale sprzedałam i zamieniłam na tego złoma bo potrzebowałam kasy
-
alka89 wrote:rodzinna tez mowiła,ze ma mi dac swistek to bedzie mi dawac recepty,ale on nie dał ,a klocic sie nie chciałam bo jest naprawde dobry,chyba on mi pomogł
-
Jutro ide do mnie do wsi bo bedzie pierwszy dzien nowa ginekolog i na nfz,moze jej zapytam czy mi da recepte ,tylko nie wiem czy powiedziec prawde,ze on mi nie chce dac recepty bo wtedy moze powiedziec,ze tez mi nie da czy sciemnic ,ze skonczyły mi sie,a wizyta za dwa tyg czy cos?Nie chce sie przeniesc do niej bo tam zwykle pare miesiecy i koniec bo limit na rok wyczerpany
Ania_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Nati89 wrote:Melula podobno bóle @ podobne sa do tych ciazowych na poczatku, ja zyje ta nadzieja do jutra
Zgadza sie,ja ciagle myslałam,ze juz leci,a tu niespodzianka,boli jak na obfita @ wszystko. Trzymam kciukiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
http://www.mz.gov.pl/leki/refundacja/lista-lekow-refundowanych-obwieszczenia-ministra-zdrowia/obwieszczenie-ministra-zdrowia-z-dnia-23-kwietnia-2014-r.
Załacznik do obwieszczeniaw exelu najlepiej i wyszukac tam mpisze wszytsko
tu macie aktualne ceny i czy jest na ryczałcieprzy nie zagrozonej ciazy koszt 9,32 przy zagrozonej 3,22
Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Zgadza sie,ja ciagle myslałam,ze juz leci,a tu niespodzianka,boli jak na obfita @ wszystko. Trzymam kciuki
alka89 lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Jutro ide do mnie do wsi bo bedzie pierwszy dzien nowa ginekolog i na nfz,moze jej zapytam czy mi da recepte ,tylko nie wiem czy powiedziec prawde,ze on mi nie chce dac recepty bo wtedy moze powiedziec,ze tez mi nie da czy sciemnic ,ze skonczyły mi sie,a wizyta za dwa tyg czy cos?Nie chce sie przeniesc do niej bo tam zwykle pare miesiecy i koniec bo limit na rok wyczerpany
Nati89 lubi tę wiadomość
-
u mnie zwiastunem @ są brązowe upławy, więc czekam na nie...
Alka, powiedz, że skończyła ci się, a wizyta za 2 tygodnie. tylko jakby co to sprawdź, czy dała zniżkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:11
Ania_84, alka89 lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Właśnie tak mam boli mnie jak na obfita @ co chwile takie dziwne skurcze, zobacze jutro czy sie poszczescilo, a jak nie to nowy cykl z clo
Tak własnie miałam,myslałam,ze mnie zaleje w trzy dupy;-)Plecy,brzuch wszystko mnie tak bolało,ze umiera łamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Czyli to jest jakas swieza ustawa tak? To jak 100 procent to te 9 zl? Bo nie moge wejsc w to
tylko niektore leki sie zmienily
Nie 100% to 28,58 ryczałt to 3,56 dopochwowe
a pod jezyk 9,33 kosztuje na ryczałt