Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Dziewczyny podzielcie się ze Mną swoimi pęcherzykami i owulkami
wiec dopeiro w nastepnym cyklu moge
A swoja droga zasatanawiaam sie nad tym czy jesli bede mogla to czy nie oddac do kriobanku kilku komorek ..jak juz zajdziemy dla pary u ktorej kobiea nie ma juz komorek..wlasnie w takich przypadkach jak kobiety w wieku 23-25 lat przechdza menopauze -
Alka jak chcesz moge ci przeslac mam chyba 2 opakowania dopochwowe
mnie poki co sie nie przydadza
moze w sierpniu
ale to i ak po ICSI daja w zastrzykach progesteron)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:20
-
Ania_84 wrote:jest to nowa ustawa .. ale wczesniej byla taka sama
tylko niektore leki sie zmienily
Nie 100% to 28,58 ryczałt to 3,56 dopochwowe
a pod jezyk 9,33 kosztuje na ryczałt
a nie doczytałam,mam nadzieje,ze ona mi da recepte jutroTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ania ,dzieki za dobre checi,ale jak sama zaplaciłas 100 procent to nie moge od Ciebie wziasc,moze załatwie recepte,ale dziekuje Ci,Kochana jestes
Ania_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Ania ,dzieki za dobre checi,ale jak sama zaplaciłas 100 procent to nie moge od Ciebie wziasc,moze załatwie recepte,ale dziekuje Ci,Kochana jestes
wiesz pracuje z ginekologami
-
alka89 wrote:Moze to dobry znak ,mnie tez tak kluło...
alka89 lubi tę wiadomość
-
Ogolnie pracuje z lekarzami bo kontraktuje im umowy z NFZ stad znam wszytskie procedury i akty prawne
alka89, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ludzie z mojego rocznika w ciąze zachodzą a ja nawet tego nie umiemm .. porażka.. nie wiem kiedy będe ... czy dzis czy jutro, czy za tydzień , pa . Mam potworny dzień
jelsi muszisz to odpocznij na penwo ci to ni ezaszkodzi
alka89 lubi tę wiadomość
-
Lena chętnie bym sie podzieliła, ale sama nie wiem czy u mnie to zjawisko występuję raz na jakiś czas czy w ogóle
Monia przestań sprowadzam Cie do pionu!!! Nie ma co martwic się na zapas, wiem co przechodzisz bo ja też tak mam co jakis czas, dzisiaj rano miałam doła, ale wieczorem już nawet ok. Jutro pewnie bedę płakać jak zobaczę jedną kreskę, wiec wiem co czujesz, chyba każda z nas wie jak to jest chcieć,a póki co nie mócWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:30
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja placilam po 3.56
wiesz pracuje z ginekologami
aha,wtedy chetnie skorzystam,jak jutro nie załatwie to odezwe sie do Ciebie,bede wdzieczna.
No cud,a co ja mam powiedziec u mnie to prawdziwy Bozy dar;-) Moj miał zle wyniki nasienia,ja prl,tsh,cykle bezowulacyjne,wszyscy mowili,ze bede latami to leczyc,a tu prosze,CUDAnia_84, Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.