Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
byla jasna,ze jej nie widzialam,w dodatku doszla po pol godz albo wiecej,pisało na ulotce,ze po 15 min zachodza reakcje i nie sugerowac sie,jednak sie nie znaja ,u mnie sie potwierdziłoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Melula wrote:coś ty. nie denerwuj się. na pierwszy rzut oka nie widać, tylko pod światło, a to się nie liczy, tym bardziej po 12 godzinach?
umnie tezz tak bylo,a jak robilam przed terminem @ to na drugi dzien doszla blada i tez tylko pod swiatloTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Melula wrote:obiecuję, że jak nie dostanę do niedzieli @ to w pn zrobię znowu test, oki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie kreska na drugi dzien byla,dmuchałam na to,chyba pol łyzeczki siuskow wylałam,cała płytka była mokra az od tego...ale pomyslałam,ze wczesniejsze testy nawet po dniu nie dodawały drugiej bladej,wiec ten musiał sie udac,a na pewno niskie stezenie hcg i dlatego bladzioch po czasie doszedl!!!!
Melula,daj fotke !!!!Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Melula wrote:wytrzymam, w sobotę wesele także zleci... a jutro nie zrobię, bo nie mam w domu, a teraz jestem u teściowej, a apteka jakieś 2km
No wez...ja bym pieszo szła,u mnie po bladej nie wyszlo nic i za ostatnie pieniadze jechałam ponad 60 km do szpitala i blagałam o bete,nie chcieli mi zrobic to lekarce dałam 50 zl i odrazu zrobiłaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.