Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
przyjdzie i do mnie i do ciebie, dmuchnę ją jeszcze dziś albo poleconym podeślę, priorytetem
a u mnie naprawdę nic na fotach nie widać. tak, jak pisałam, jak do pn nie przyjdzie do zrobię dla was test i fotkę nawet z I kreską, a co. kto mi zabroni!Magdas, Lena87, alka89 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4123bf27140f0449.html
lekki zarys
ale fat po 12h ale trzymam kciuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:36
Z., alka89, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melula ja mimo wszystko kciuki potrzymam
a co nikt mi nie zabroni
a @ to ja przyjmę i za Ciebie i za siebie
bo przydałaby się jakaś zielona kropka w końcuW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Melula wrote:i jako jedyna masz rację. ja już teraz też nie widzę, pod światło spojrzałam i tyle kłopotów... mogłam nic nie pisać...
Ale Melula,nie zapeszaj,przeciez ja sie na tym znam bo tez tak miałamZ. lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Idę zrobić sobie popcorn (ktoś mi tu narobił ochoty, nie będę pokazywać paluchem kto
), ale jak w pewnym momencie zniknę, w sensie urwą się moje lajki, to znaczy, że dopadł mnie po drodze wyposzczony mąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:41
alka89, Lena87, Magdas, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Melula wrote:amen...
w pn, o ile wcześniej wam nie udowodnię @, to zrobię wielką mega fotkę moją lustrzanką pięknej, grubej I kresce!Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
wiruski *********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Magdas, Lena87, przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Melula wrote:no to mamy z bańki, ja nie piję - never na weselach... lubię się bawić, a na mnie alkohol działa przytłaczająco
czasem się skusze na jakąś lampkę wina ale generalnie na weselu lepiej się bawię bez alkoholu
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.