Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Alka, twoją widać a moja to halucynacja, pisałam ci
U mnie była na wczesniejszym tez tylko taka pod swiatło,ale nie mam akurat ,wiec nie zrobie foty. Nie daj sie prosic,daj zdjTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hejo,
Nooo dzisiaj żeście mam wrażenie całkiem sporo popisały bo jadąc moją limuzyną z szoferem do domu (czyt. autobusem prowadzonym przez pana kierowcę) nie zdążyłam nadrobić całości
Ale to dobrze, niech się dzieje!
Jadąc dziś do pracy myślałam sobie jak jest pięknie, jak wszystko kwitnie, jak się zrobiło zielono, jak się budzi nowe życie! I tak sobie marzyłam pocichutku żeby obudziło się nowe życie i we mnie
Mam nadzieję, że tym razem się udało!
Misty Twoje buty widzę zrobiły furorę! Ale są ekstra! Takie góralskie weselicho to dopiero musi być klimat
Co do @, to ja też miałam to szczęście/nieszczęście, że zawsze miałam na wszystkie święta, na wszystkie wyjazdy, na każdy urlop, na każdą imprezę, ale dobrze, że nie przeżywam @ jakoś bardzo ciężko, wystarczy, że się zatkam tamponem i jest good!
Lenka przepraszam, że tyle musiałaś na mnie czekać, ale ja po prostu nie mogę się oderwać od lektury!
I widzę, że trafiłam na cień zieloności!! Melula życzę Ci aby druga krecha nabierała mocy z każdym dniem! Już mówiłam, że na tym weselu to ty będziesz tańczyć ze szczęścia
EDIT: Lena długo dochodziłam dziś... hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:21
alka89, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Melula wrote:ale tam naprawdę nic nie ma... tylko światło padło... na zdjęciu tym bardziej...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1248cc4f0d7d7c58.html
daj fotke to ocenie moim spostrzegawczym okiemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Hehe wy piszecie,że na wszelkie okoliczności macie @ to ja jestem inna
mi zawsze przed ważnymi wydarzeniami się kończy
ale za to jak wyjeżdżamy na jakieś wakacje to ,zebym jak planowała to @ zawsze jestniezawodna
stwierdziliśmy,że u nas nie ma szans na zafasolkowanie na wyjeździe
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ab8e457fe345ba9.html
bardziej z bliska i bez lampy - TAM NIC NIE MA!
Ja mogę je tak bez końca umieszczać, zrobiłam ich kilka dla was - tam nic nie ma!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:31