Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:właśnie, wiec to był pierwszy i ostatni test w tym cyklu, choć kupiony tanio (6zł w aptece), a teraz czekam już na @, oby przyszła w poniedziałek najwcześniej...
A jak juz tak koniecznie tęskni za Tbą to faktycznie nech wstrzyma się do poniedziałku
-
Melula wrote:ja myślę pozytywnie - zawsze, ale... ten cykl to nie TEN, mówię wam!
A moze wlasnie ten? Hmmm,jak sie uda to kupie Ci spioszki dla maluszkaNati89 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Melula wrote:Alka, trzymam cię za słowo i w dodatku sama je przywieziesz do mnie
a co!
Z tym moze byc problem bo tym moim gratem,ale wysylka jak najbardziej ,oby sie udałoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Ja wcinam chleb z sałata...pycha,nektarynke bym zjadła albo brzoskwinie ,ale kg 30 zl kosztuje i na pewno pryskane sa i jeszcze moga zaszkodzic bo jak bym kupila to odrazu kilka bo jedna nie wystarczy
aha,nie mowiłam wam,ze nic nie przytyłam ,ciagle 64 kg...no jo,ale apetyt mam taki jak zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:49
alka89 wrote:aha,wtedy chetnie skorzystam,jak jutro nie załatwie to odezwe sie do Ciebie,bede wdzieczna.
No cud,a co ja mam powiedziec u mnie to prawdziwy Bozy dar;-) Moj miał zle wyniki nasienia,ja prl,tsh,cykle bezowulacyjne,wszyscy mowili,ze bede latami to leczyc,a tu prosze,CUD
Jak cos to wal smialo to wysleWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:56
-
Ok,dzieki. Ja sie nawrociłam,chyba to mi pomogło...prl miałam 11 razy ponad norme,pecherzyki nigdy nie pekały,tsh nie spadało mimo lekow,ogolnie dupa ,a jednak bede MAMA. Jakie tj uczucie,,,jeju. Z reszta same niedlugo sie przekonacie
Ania_84 lubi tę wiadomość
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.