Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ogólnie mało piję, wręcz okazjonalnie rzadko. taką też mam opinię wśród znajomych. bawię się zawsze najlepiej bez alkoholu. Nawet na naszym weselu bawiłam się, szalałam, a potem wsiadłam do auta i jechałam do domu, a gości co ostatni zostali mieli koparki opadnięte, że po alkoholu wsiadam, a ja, że dajcie alko to wam pokażę!
zawsze tak jest, że wszyscy myślą, że ja po alkoholu taka szalona jestema tu klops
-
Melula wrote:ja ogólnie mało piję, wręcz okazjonalnie rzadko. taką też mam opinię wśród znajomych. bawię się zawsze najlepiej bez alkoholu. Nawet na naszym weselu bawiłam się, szalałam, a potem wsiadłam do auta i jechałam do domu, a gości co ostatni zostali mieli koparki opadnięte, że po alkoholu wsiadam, a ja, że dajcie alko to wam pokażę!
zawsze tak jest, że wszyscy myślą, że ja po alkoholu taka szalona jestema tu klops
ja po alkoholu zaraz jakąś dżumę łapie
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Moj maz tak samo jak i ja na weselu wybieramy ciasto zamias %
bo nie mieszamy
mój brat, który w tym roku 4 dychy skończy tylko 2 razy w życiu pił alkohol, jak miał 21 i 24 lata... i potem zero, nawet łyka nie weźmie, czasem powącha winko co najwyżej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:56
Ania_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ribuki czy najki? <--- Dobre! Na poprawę humoru mięczaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 21:00
Melula, Z., Natka098, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Ribuki czy najki? <--- Dobre! Na poprawę humoru mięczaki
hahahahahahahahaahahahhahahahaahahhahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahAnother lubi tę wiadomość
-
Berek dalej za mną goni, a niech goni króliczka
Ale widzę, że ja wróciłam (w miedzy czasie zdążyłam zjeść pół michy popcornu) a tu już połowa sobie poszła
Ale wybaczam Wam bo pewnie małe bobaski poszłyście robićNatka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
więcej już nie napiszę jak mi coś mignie, tylko jak "pewniak" będzie, bo tylko wrzawę zrobiłam
i jeszcze mi opryszczka na samo wesele wylazła... oby do soboty się zmniejszyła... dobrze, że ja tylko gościem będęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 21:17