Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ogólnie mało piję, wręcz okazjonalnie rzadko. taką też mam opinię wśród znajomych. bawię się zawsze najlepiej bez alkoholu. Nawet na naszym weselu bawiłam się, szalałam, a potem wsiadłam do auta i jechałam do domu, a gości co ostatni zostali mieli koparki opadnięte, że po alkoholu wsiadam, a ja, że dajcie alko to wam pokażę!
zawsze tak jest, że wszyscy myślą, że ja po alkoholu taka szalona jestem
a tu klops
-
to dokładnie jak jaMelula wrote:ja ogólnie mało piję, wręcz okazjonalnie rzadko. taką też mam opinię wśród znajomych. bawię się zawsze najlepiej bez alkoholu. Nawet na naszym weselu bawiłam się, szalałam, a potem wsiadłam do auta i jechałam do domu, a gości co ostatni zostali mieli koparki opadnięte, że po alkoholu wsiadam, a ja, że dajcie alko to wam pokażę!
zawsze tak jest, że wszyscy myślą, że ja po alkoholu taka szalona jestem
a tu klops
ja po alkoholu zaraz jakąś dżumę łapie
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
ja też od "wielkiego dzwonu" wypiję jakieś piwko, cydr najczęściej, ale 0,3 maks... a wodki wcale, zero, null, nawet dzioba nie umoczę, na sam zapach mam mdłości...Ania_84 wrote:Moj maz tak samo jak i ja na weselu wybieramy ciasto zamias %

bo nie mieszamy
mój brat, który w tym roku 4 dychy skończy tylko 2 razy w życiu pił alkohol, jak miał 21 i 24 lata... i potem zero, nawet łyka nie weźmie, czasem powącha winko co najwyżej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:56
Ania_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ribuki czy najki? <--- Dobre! Na poprawę humoru mięczaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 21:00
Melula, Z., Natka098, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
ahahahahahahahahaahahahhaahhahahahahahahhhAnother wrote:Ribuki czy najki? <--- Dobre! Na poprawę humoru mięczaki

hahahahahahahahaahahahhahahahaahahhahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah
Another lubi tę wiadomość
-
Berek dalej za mną goni, a niech goni króliczka

Ale widzę, że ja wróciłam (w miedzy czasie zdążyłam zjeść pół michy popcornu) a tu już połowa sobie poszła
Ale wybaczam Wam bo pewnie małe bobaski poszłyście robić
Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
więcej już nie napiszę jak mi coś mignie, tylko jak "pewniak" będzie, bo tylko wrzawę zrobiłam
i jeszcze mi opryszczka na samo wesele wylazła... oby do soboty się zmniejszyła... dobrze, że ja tylko gościem będęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 21:17