Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:cześć kochane
wykrakałam z tym estradiolem, za niski ;/ mąż musi zrobić badania nasienia i idziemy 12 maja a 15 ja i będę miała wspomaganą owulacje...eh..
Misty fajne butkitrzymam kciuki za dobra armie ..bo tak naparwde jest wtedy gorszy problem niz u kobiety ;/
-
dziękuję że tak wierzycie... ale ja jestem załamana ... nawet lekarka zauważyła...teraz znowu czekanie ... a jutro owulka miała być... i dzisiaj jak na złość śluzem zalało i jajka bolą jak cholera...
Natka098, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
DLatego mowie ze armia bedzie git ..i nawet jak hormoniki cos nie graja to szybko sie doprowadzi do ladu
-
sara_nar wrote:Zaraz kończę pracę. Humor mi się popsuł, ale co zrobić
Melula w empiku jest promocjana książki 3 w cenie 2 jakiego autora od kryminałów polecałaś ? Bym kupiła coś `na spróbowanie` -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:dziękuję że tak wierzycie... ale ja jestem załamana ... nawet lekarka zauważyła...teraz znowu czekanie ... a jutro owulka miała być... i dzisiaj jak na złość śluzem zalało i jajka bolą jak cholera...
to działajcie, może się uda, nie wiadomo co się wydarzyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:dziękuję że tak wierzycie... ale ja jestem załamana ... nawet lekarka zauważyła...teraz znowu czekanie ... a jutro owulka miała być... i dzisiaj jak na złość śluzem zalało i jajka bolą jak cholera...
głowa do gory
trzeba probowacAnutka, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
niski estradiol m.in. za dojrzałe pęcherzyki odpowiada a u mnie wyniki pokazały że ich nie ma a mnie strasznie bolą dzisiaj i bądź tu człowieku mądry, byłam pewna że owu jest zawsze...
kobitki dziękuję Wamidę serduszkować, w końcu owulka już jutro
kulawa ale kto wie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 18:25
Anutka, Ania_84, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:niski estradiol m.in. za dojrzałe pęcherzyki odpowiada a u mnie wyniki pokazały że ich nie ma a mnie strasznie bolą dzisiaj i bądź tu człowieku mądry, byłam pewna że owu jest zawsze...
kobitki dziękuję Wamidę serduszkować, w końcu owulka już jutro
kulawa ale kto wie...
-
przedszkolanka:) wrote:teraz nie robię,ale ostatnio przez 2 tyg, wychodziły
mam cykle 42 dni... Dorotucha zaszła przy niskim estradiolu!!
moja nadzieja...
i w tym cyklu zaszla
mili juz jej dawac blokade estrogenowa
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość