Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam znajomych "corgiarzy" u mnie na osiedlu, mają wystawowe psiury. Chodzimy razem na spacerki
A leonbergera mam na sobote na wyczesywanie zapisanego
malinowa a Ty hodowca jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 15:47
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Macierzanka:) wrote:
Fidelissa, Ania07 skasowała konto... nikt nic nie wie
A Another nie pokazje się...Z. wrote:Another where are you?
Też idę spać. Dobrej nocy!Fidelissa wrote:Pisałam do Ani07, ale sie nie odzywa....martwię sie....
Another sie meldowala?Kaśka28 wrote:eee tam za pozno najwyzej w nocy pogadasz z Another bo sen jest dla mieczakow hehe
a wlasnie gdzie another?
Jak miło, że o mnie pamiętacieJesteście kochane. Cholernie się stęskniłam. Praca mnie porwała na tydzień przed i po świąteczny, ale już jestem. Nie nadrabiam, bo nie ma szans. Mamy jakieś nowe ciężarówki?
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Nie ma nikogo nowego... ale paru @ się spóźnia więc czekamy
Another, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej. Jestem i ja. Byłam u gina,badan prenatalnych nie robił bo mowił,ze troche za wczesnie bo kruszynka jest za mała.Mam przyjsc 07.05 na wizyte i wtedy powie mi kiedy na badania. Malenstwo ma 39 mm,a bicie serduszka 174. Wszystko ok,ale dalej mam brac luteine.
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Malinowa Panienka wrote:ważne, że wszystko ok
No bo sie martwiłam,nie mam objawow zadnych od poczatku i w dodatku cycki takie puste sie zrobiły,a wczesniej byly pelneeeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyLaura wrote:Anusia ja nic nie brałam bo to tylko trwa chwilke, nie bierz nic ewentualnie padpaske bo mozesz troszke plamic, ale jesli masz mozliwosc zadzwon do gina i zapytaj.
jak się nie przyda to nie
już się tak denerwuje że mi się wszystko trzesie ;( -
A u nas będzie zaraz padało oby tylko burzy nie było bo ja się burzy ... boję
zawsze staram się przespać całą albo słuchawki w uszy byle jej nie słyszeć. Wiem głupia jestem ale zawsze się bałam burzy.
-
dotarlam do domku, nastawilam obiad..
mam nadziejeze bedzie zjadliwy ..bo z podstawowego przepisu zostala tylko kapusta mloda+ margaryna i ziola prowansalskie
a ja dodalam jescze pomidroy, cukienie , marchew
-
nick nieaktualny
-
a moj wlasnie zadzwonil ze kupil sypialnie.. i ze w poniedzialek musze wizasc wolne
bo przywioza.. a wkrecal mi ze nie bedziemy jej kupowac ;/
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:hej wam, my nadal na urlopie... słoneczko piękne
aż chce się żyć... Czuję, że @ idzie wielkimi krokami, oby nie w sobotę
bo idziemy na wesele...
Hejka, a to masz się dobrzedłuższy weekend na pewno dobrze zrobi
Melula nie przejmuj się, gdy jakieś imprezy nadchodziły ja zawsze dostawałam @ ..a pierwsze dni to masakra jest -
Lena87 wrote:Jednym słowem zrobił Ci malutką niespodziankę
ale dobrze bo tolozko co wymienilismy bylo masakryczne ;/