Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:jesli w ciagu 10 dni po odstawiniu nie pojawia sie @ to powninnas to skonsyultowac z lekarzem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Malinowa mam pytanko... 4.04 dostalam okres skonczyl sie 9.04 a w piatek 18.04 serduszkowalam z moim a ostatnio mam cykle 28 co ty o tym sadzisz jest szansa??
-
Nati89 wrote:Właśnie dzisiaj jest ten 10 dzień, jutro mam zamiar robić test.. ale znając życie będzie jedna kreska i jak dalej nie będę mieć @ ani ciąży .. bedę musiała dzwonić do gin.
ja po lutce dostawalam max po 3 dniach
-
Ania_84 wrote:A moze jednak
ja po lutce dostawalam max po 3 dniach
-
Nati89 wrote:No też miałam nadzieję, ze mi się skróci cykl, bo mam cykle 35 dniowe i takie też między innymi było założenie lekarza, podnieść progesteron i skrócić cykl.. pierwszy cykl z luteiną, jak dostane @ na dniach to zaczynam z clo. Kurde mam nadzieje, ze może się udało, ale jednak gdzieś tam w głowie siedzi mi coś z tyłu, że mam sobie nadziei nie robić .. i bądź tu człowieku mądry
. Zrób test jutro, nie trzymaj nas w niepewności....
-
Nati89 wrote:No też miałam nadzieję, ze mi się skróci cykl, bo mam cykle 35 dniowe i takie też między innymi było założenie lekarza, podnieść progesteron i skrócić cykl.. pierwszy cykl z luteiną, jak dostane @ na dniach to zaczynam z clo. Kurde mam nadzieje, ze może się udało, ale jednak gdzieś tam w głowie siedzi mi coś z tyłu, że mam sobie nadziei nie robić .. i bądź tu człowieku mądry
J anp jeszcze w trakcie dostalam @ -
Nati89 wrote:Dziekuje, ze tak myslisz :* Jutro zrobię test
niech siusiki beda z Toba
i obys zobaczyla II
santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej
byłam na mieście ale nigdzie nie spotkałam mojej @ . nie widział ktoś jej przypadkiem
?
siusiki jutro maja dobre dni wiec testowac
-
XxMoniaXx wrote:ja testowałam dziś
to po co testujesz dzis
XxMoniaXx, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
od początku tego cyklu biore mace (żółtą) w proszku łyżeczke rano i wieczorem .. boje sie czy to ona mi coś nie poknociła... ale pisze ze tez reguluje cykle u kobiet i nie wiem czy jej nie skończyć brac.. co myślicie ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:No wstręne są @ jak już sie nie udało to od razu powinny przyjść, a nie nadzieję robić!ehh mogłabym kogoś capnąć dzisiaj taki mam bojowy nastrój