Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Ania a tak z ciekawości to długo jest się po takim badaniu w szpitalu? bo ja mam dane jeszcze pół roku na zajscie jak nie zajde to też mnie czeka to badanko i tak ostatnio myślałam
-
Jeszcze mnie przywiało
Ja na HSG byłam przyjęta do szpitala, dostałam łóżko, kazali mi się przebrać (dla wygody wzięłam koszulkę nocną) i klapki.
Po badaniu musiałam zostać na sali szpitalnej póki mi nie przeszło. Spałam ponad dwie godziny po tym leku przeciwbólowym, ale wiem, że w niektórych szpitalach wypusczają odrazu... a w innych nawet na drugi dzień no i zależy to też od tego jak będziesz się czuć po badaniu! Ja byłam od rana do popołudnia.
Aha i jakieś podpaski, bo potem się plamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 11:47
-
AnusiaM wrote:Laura Kochanie moje a co ja mam wziąść ze soba? pizame klapki????
-
Macierzanka:) wrote:Jeszcze mnie przywiało
Ja na HSG byłam przyjęta do szpitala, dostałam łóżko, kazali mi się przebrać (dla wygody wzięłam koszulkę nocną) i klapki.
Po badaniu musiałam zostać na sali szpitalnej póki mi nie przeszło. Spałam ponad dwie godziny po tym leku przeciwbólowym, ale wiem, że w niektórych szpitalach wypusczają odrazu... a w innych nawet na drugi dzień no i zależy to też od tego jak będziesz się czuć po badaniu! Ja byłam od rana do popołudnia.
Aha i jakieś podpaski, bo potem się plami -
Laura wrote:A no widzisz Macierzanko u mnie troche inaczej było, od razu do domku mnie puscili
Ale nie będę opowiadać (zresztą już pisałam kiedyś ze szczegółami), ale nie chcę Anusi tu jakoś nastawiać, bo naprawdę każda ma inaczej z progiem bólu i drożnością! -
wróciłam z masażu - na pytanie jaki to masaż to moja fizjoterapeutka robi różne techniki. ale siniaki są po bańce chińskiej - zawsze krzyczę żeby boczki-schabiki robiła też bo to wyszczupla ponoć też[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nati89 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy luteina może wydłuzyc cykl ? Brałam od 18 do 25 dc dzisiaj mam 35 dc i planowo @ której nie mam i tak się zastanawiam czy liteina ma na to wpływ. Test zrobie jutro