Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Panie
Nati gratulacje!!! Ale super!!! Spokojnych 40 tygodni!
Betty - to znam i ludzi i psy a corgi w Lublinie więcej jestjeszcze Duduś i Burana od przewodniczącego Związku Kynologicznego waszego oddziału
a przydomek to Lisie Pysie
a świat jest mały
Nati89, Betty Boop lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nati moje gratulacje. Super wieści.
Ja jeszcze w łóżku. Nic mi się nie chce, ale może wybiorę się do sklepu i hurtowni ryb, mam ochotę na łososia albo coś innego rybnego. Jeszcze muszę jakiś dobry płyn do mycia kabiny kupić, co by tylko spryskać i spłukać.Nati89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySara Nar też takiego poszukiwałam ale nie znalazłam nic odpowiedniego
Szwagierka na rocznicę ślubu dostała tego mopa parowego z wymiennymi końcówkami co chciałam sobie kupić, pomogłam jej wyczyścić fugi rewelacja odzyskały swój pierwotny kolor kremowy a były czarne
Muszę pożyczyć od niej tego mopa i zobaczyć czy wyczyszczę kabinę
Nati męża powiadomiłaś czy masz dla niego niespodziankę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 11:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:norma to 5,18 - 26,06
mieśiąc temu miałam 3,52 przy Bromku 1x1 a teraz 7,47 przy Bromku 1x0,5
Ten - Mnie zmylił
To teraz czekać na owulkę i działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 11:28
Anutka lubi tę wiadomość
-
Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/
Mam nadzieję że gdzieś Ci się uda dostać i będziesz zadowolona z pracyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ta pierwsza to w sumie to co robie do trj pory czyli kontraktowanie obsluga informatyczna NZOZ-ow, rozlicznie
wiec bylo by lajt
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:moja dzisiejsza PRL przy braniu Bromka 1x0,5 dziennie to - 7,47
jupi
Z., Little Frog, Anutka, dżona lubią tę wiadomość
-
Nati gratuluję
Super wiadomości
Dziewczyny, do kabin polecam Frogga z Rossmana, albo z lidla płyn do kabin. Oba działają na zasadzie spryskaj, poczekaj 3 min, spłucz i oba u mnie się sprawdzają
Mnie złapało przeziębienieZ., Nati89, dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Lena87 wrote:A to dlaczego szukasz nowej pracy ? Tam się umowa kończy czy jak ?
a jak bede miala umowe o prace to wtedy tylko bede placila 252 zlLena87 lubi tę wiadomość
-
Heeeejooo
Nie wiem, czy nadrobie, nadal kupa roboty, goni nas ze wszystkim ale widze, ze mamy fasolinke nowa!!
Nati wielkie gratulacje dla Was! Wszystkiego dobrego :*
Obiecane fotki maluchow moich
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbc4d0b053d2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/235422928689.jpg
Na ekranie nam tak fajnie machaly raczkami, krecily dupkaNati89, Little Frog, Ania_84, Another, olka30, Z., Macierzanka:), Anutka, Laura, przedszkolanka:), dżona, Maniuś, sara_nar, Kaśka28, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:prowadze wlasna dzialalnosc z tego zakresu ..niestety 2 lata niedlugo mina i bede musiala placic samego zusu 1100 zl ;/ a ja moze ze zlecen wyrobie 1500 ..wiec gdzie reszta ;/
a jak bede miala umowe o prace to wtedy tylko bede placila 252 zl
No tak, to faktycznie nie opłacalne jest to w tym momencie
Tak więc trzymam kciuki aby Ci się udało z tą pierwszą opcjąAnia_84 lubi tę wiadomość