Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKawkę niedawno wypiłam, ale jeśli będę miała Ci potowarzyszyć to pójdę zrobić sobie capucino
a jakoś ucichłam ..
Santocha taki mop tym bardziej by Ci się przydał
Dziewczyny u Mnie @ za rogiem - spogląda na Mnie żałośnie
opryszczka jest, piersi bolą takie same objawy były ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 13:59
-
Santocha.. ehh wiem ciezkie jest zycie wlasicciela.. ;/
ale nie powiem bo mi sie pododba ..choc urolpu brak
ja mam taka pracce ze akurat moglabym z malenstwem pracowa ..bo tylkozdalnie bym pracowala
ale koszta mnei przerazaja.. z tego co wiem to na macierzynskim czesc skladek jest pokrywana z ZUSU .. ale musialabys sie dowiedziec.. szczegolnei ze od 1 stycznia 2015 roku wchodza kolosalne zmiany jesli chodzi o macierzynski i L4 dla dzialalnosci
A ja.. na pewnoe nie usune
szczegolnie ze do konca roku mam ochote odwiedzac tez fioletowa stroneLena87, Little Frog, Macierzanka:), Z., dżona lubią tę wiadomość
-
a mnei wczoraj zlapalo mega ciagniecie jajnika i bol w szyjce.. po 15 min ustal.. cyce sie powiekszyly ale to jak zwykle przed @
jeszcze 7 dni..
-
Czy bezobjawowo? Ja narzekac nie moge na prawde
Mowia,ze przy mnogiej to wszystko bardziej intensywnie sie czuje, bzdura
Teraz jedyne, co mi dokucza,to rozciagajace sie wiezadla, jak duzo chodze, na chwile sie poloze to potem wstac nie moge, ale to normalne ponoc. Aaa noo i lenia mamszybciej sie mecze
Brzuchol rosnie, wczoraj nabylam pierwsze ciazowe spodnie, ja to w takich legginsowych zawsze gonieale jeszcze mi troche wisza
Jakby ktoras chciala to podam nazwe firmy, chodze w nich od lat,wloskiej produkcji, a teraz jeszcze stworzyli wlasnie dla mamusiek
Kochane za oknem zieleni sie coraz bardziej! Wiec i na Was pora
Nati wiosennie ruszyla z piskiem opon, to teraz czekam na kolejne kropy!Lena87, XxMoniaXx, Macierzanka:), dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Lena a może herbatka z prądem?
Mogen Mi macha z lodówki, katarek pomału przechodzi więc można się wieczorem zrelaksować
Tak więc poczekaj, a nie tak w środku południa takie rzeczy Mi proponujesz
Melula wrote:Nati, gratuluję Kochana!
Ach, piękne zakończenie kwietnia!
Wreszcie, jest mały bąbel
Cześć, robiłaś test ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:06
Macierzanka:), Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Czy bezobjawowo? Ja narzekac nie moge na prawde
Mowia,ze przy mnogiej to wszystko bardziej intensywnie sie czuje, bzdura
Teraz jedyne, co mi dokucza,to rozciagajace sie wiezadla, jak duzo chodze, na chwile sie poloze to potem wstac nie moge, ale to normalne ponoc. Aaa noo i lenia mamszybciej sie mecze
Brzuchol rosnie, wczoraj nabylam pierwsze ciazowe spodnie, ja to w takich legginsowych zawsze gonieale jeszcze mi troche wisza
Jakby ktoras chciala to podam nazwe firmy, chodze w nich od lat,wloskiej produkcji, a teraz jeszcze stworzyli wlasnie dla mamusiek
Kochane za oknem zieleni sie coraz bardziej! Wiec i na Was pora
Nati wiosennie ruszyla z piskiem opon, to teraz czekam na kolejne kropy!Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melula tempka poszla do gory moze jednak
bo my tu reszta potrzebuje nowy swiezutkich wiruskow
ja to juz opod pol roku kumuluje
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ty miałaś dziś zrobić nowy a nie oglądać wczorajszy
Dziś jest dzień magicznych siuśków -
Melula wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/378298d9286cce84.html
wczorajszy (12 dpo) ofotografowany dziś...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0a058900faaf6eab.html
dzisiejszy - 13dpoAnia_84, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0a058900faaf6eab.html - nie no ja tu widze kreseczke II
wiec dalej trzymam kciuki
dżona lubi tę wiadomość