Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:na niego to nie działa, chyba mu po prostu powiem, ale boję się, że on zaraz wszystkim wygada, ale wolałabym to na razie zachować aż do wizyty...
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:jutro nie dam rady. będzie tu chyba z 10 osób, bo małża brat z rodziną na wesele przyjeżdżają... więc zamęt przed imprezą, w pn zrobię, bo dziś kupiłam dwa, na zapas, jakby co
ALE CIIIIIIIIII
JESZCZE NIKOMU, PRÓCZ WAS, NIE MÓWIŁAM - kocham was
A u mnie jednak owu chyba była ;/ -
XxMoniaXx wrote:wieczorem sie zwierzę jak będe mieć chwilke ok bo teraz mąz zaraz wróci z pracy i musze obiad przygotować. Moje
wy zawsze rozumiecie każda
buziol
-
Macierzanka:) wrote:Magiczne siuśki powiadacie? No chyba na to wygląda
Monia, tulę! Jak nie chcesz, to nie mów!
Poprostu możesz się w ramię wypłakać jak chceszsłuże rękawem!
Chociaż prawdopodobnie jestem jeszcze przed owulacjąAnia_84, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
heheh to moze ja tez sikne ;P to juz by byly naparwde magiczne siusiki
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Z racji pieknego dzis dnia - dwie szczesliwe - czestuje pyszna czekoladka Ritter Sport pomarancza z karmelem
aaaa co mi tam,dorzuce jeszcze kilka opakowan zelkow
Lena87, Macierzanka:), Z., dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:To na owulacyjny możesz
kiedys wrzucilam II owulacyjnego a tu nagle wszytscy gratulacje..no i masz ci los musialam wsio odkrcac -
Melula wrote:zaznaczać na ovf czy poczekać na II pewne????????/
wg mnie sa II
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mogen Mi macha z lodówki, katarek pomału przechodzi więc można się wieczorem zrelaksować
Tak więc poczekaj, a nie tak w środku południa takie rzeczy Mi proponujesz
Tymbardziej, że jest co świętować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:31
Lena87, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:A to w takim wypadku szkoda moich siuśków
Chociaż jeszcze nigdy nie robiłam owulacyjnego ;] Ale ja to ja i u mnie to nigdy nic nie wiadomo -
Ania_84 wrote:heheh to moze ja tez sikne ;P to juz by byly naparwde magiczne siusiki
Owu miało nie być ale pewnie jednak była bo temp do góry i coś tam kuło i o dziwo 1 raz od nie pamiętam kiedy to prawy jajnik mnie bolał. A od przyszłego cyklu mnie Clo czeka i dupek.
Ania_84, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja robilam chociaz wteyd moglam ujrzec II
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Melula, ja bym pewnie i zaznaczyła i zrobiła jutro
Tam na bank jest slabiutka kreska
Ja proponuję, ubierz się, wyjdź z domu i spacerując wstąpo na betę przy okazjiAnia_84, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Potforzasta u nas cud ..bo nie mamy plemnikow..
choc moze jakis jeden walczeny jakos sie uhodowal
Dacie radea moze wlasnie po cichaczy fasolinka sie skradnie
-
to ja chyba przechodzilam owulacj e w jednym cyklu 3 razy bo pozytywy wychodzily w 7, 16 i 20 dc
a wtedy moj maz mowil do mnie.. ty to jestes jak kura znoszaca jajaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:36
Lena87, Z., Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość