Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Z.
znowu tak CI jest dobrze, że pomału dochodzisz ?
Kochana bo ja siedzę w pracy i tak sobie podczytuje z fona żeby być na bieżąco i później zebym mogla właśnie szybciej dojść
Pozdrawiam cieplutko WasLena87, Little Frog, Misty87, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
powiedziałam małżowi podczas jego golenia... pokazałam test i on też widział II kreski, ale mówiłam, żeby nie mówił jeszcze, bo wolę być pewna i do wizyty poczekać, w końcu niedługo mam urodziny i wtedy sprawdzę...
zapytałam czy się cieszy, a on: "jak będzie pewne to będę się bardzo cieszył".
I bądź tu mądra...olka30, Ania_84, Lena87, Little Frog, Z., Misty87, dżona, Macierzanka:), Driada0102, sara_nar lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Ania i to złote jajka
olka30, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:powiedziałam małżowi podczas jego golenia... pokazałam test i on też widział II kreski, ale mówiłam, żeby nie mówił jeszcze, bo wolę być pewna i do wizyty poczekać, w końcu niedługo mam urodziny i wtedy sprawdzę...
zapytałam czy się cieszy, a on: "jak będzie pewne to będę się bardzo cieszył".
I bądź tu mądra...tylko moze tez sie troche boi
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mój to by pewnie skakał z radości a przy tym chodził dumny jak paw
Nooo chyba że się mylę.
-
A ja ostatnio sie zapytalam mojego co bys powiedzial jakbym byla w ciazy a ten do mnei.. hmm..chyba musialbym sprac listonosza..oczywiscie ja sie sfochowalam o to a ten do mnei przyszedl i mowi no juz nie wnerwiaj sie
pewnie ze bym sie cieszyl
a ceibei i moje jajka nosil bym na prekach. hmm.. tylko nie wiem jakby to chcial zrobic
Lena87, Magdas, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A ja ostatnio sie zapytalam mojego co bys powiedzial jakbym byla w ciazy a ten do mnei.. hmm..chyba musialbym sprac listonosza..oczywiscie ja sie sfochowalam o to a ten do mnei przyszedl i mowi no juz nie wnerwiaj sie
a ceibei i moje jajka nosil bym na prekach. hmm.. tylko nie wiem jakby to chcial zrobic
Kupił by sobie podpórkę na jajka aby cały czas były w górze
Melula wrote:ale już myśli, widzę że myślinawet pyta, jak sprawdzić czy pewne, jak i gdzie się leczyć... taki zaciekawiony
ależ się cieszę, ale... nuta niepewności, że to nieprawda
Szukaj na wujku Google gdzie najbliższe laboi żeby wynik był na cito
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:58
Ania_84, potforzasta, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja ostatnio sie zapytalam mojego co bys powiedzial jakbym byla w ciazy a ten do mnei.. hmm..chyba musialbym sprac listonosza..oczywiscie ja sie sfochowalam o to a ten do mnei przyszedl i mowi no juz nie wnerwiaj sie
-
Mój pomimo dość sceptycznego podejścia jak mu w okolicach okresu mówię, że np jest mi niedobrze...to pyta "a może w ciąży jesteś" przy czym pojawia się lekki uśmiech i oczy mu się świecą
Także jak już kiedyś przekażę mu tę radosną nowinę (lub sam zobaczy wynik testu), to przeczuwam jaką będzie miał minę, chociaż wydaje mi się, że nie dotrze do niego ta informacja tak od razu i dopiero po jakimś czasie będzie skakał z radości i nosił mnie na rękach
Byle nie czekał z tym uwierzeniem do III trymestru, bo będzie mu ciężko dźwigaćLena87, Z., Macierzanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Nati jak mąż ? już wie ?
zrobiłam panikę i go obudziłam, a on dostał prawie zawał bo myślał, ze nam łazienkę zalało
:D
Lena87, Magdas, Little Frog, Z., AnusiaM, Misty87, dżona, Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny