Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Normalnie chyba się dzisiaj napije za zdrowie nowych fasolek i za wysyp następnych!
Chętnie bym już wyszła z pracy.
Jakie plany na wieczór?
Ps. Macierzanko bawiłam sie ostatnio według twojej "zabawy" i padło na początek księgi Samuela
Nati89, Macierzanka:), Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. mam nadzieję, że chociaż trafiona? A widzisz, ja juz dawno tak nie robiłam...
Ja jeszcze na studiach chodziłam na taką mszę, na której po zakończeniu brało się z koszyka karteczkę z cytatem.. no nieraz wręcz kopara opadała
A w planiemam zamiar leżeć do góry zadkiemZe względu na pogodę czas spędzę pasywnie, ale w dobrym towarzystwie, wino murowane!
Jutro jakby dopisała pogoda rower pójdzie w ruchWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 16:48
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:O dziękuję
Cześć Dzidziu!
Jaka już duża
chyba sama już by chciała mieć dzidziusia
Z., Macierzanka:), Lena87, sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
-
zapisałam się na belly, a co - kto mi zabroni... oto info
Jesteś w 4 tygodniu ciąży (3 tyg. i 5 dni)
Miesiąc: 1
Trymestr: 1
Wiek płodu: 1 tydzień
Data porodu: 4 stycznia 2015 (pozostało 254 dni)
Malinowa Panienka, Macierzanka:), santoocha, Lena87, Z., Maniuś, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Driada fajniutka dzidzia
ale myślałam, że bardziej będzie się ruszać, aona grzeczna tylko troche rączkami i nóżkami, chyba ją obudziła bo my tak śpimy do 12, a tu o 11 była wizytaMacierzanka:), przedszkolanka:), Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:zapisałam się na belly, a co - kto mi zabroni... oto info
Jesteś w 4 tygodniu ciąży (3 tyg. i 5 dni)
Miesiąc: 1
Trymestr: 1
Wiek płodu: 1 tydzień
Data porodu: 4 stycznia 2015 (pozostało 254 dni)Lena87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Z. mam nadzieję, że chociaż trafiona? A widzisz, ja juz dawno tak nie robiłam...
Ja jeszcze na studiach chodziłam na taką mszę, na której po zakończeniu brało się z koszyka karteczkę z cytatem.. no nieraz wręcz kopara opadała
A w planiemam zamiar leżeć do góry zadkiemZe względu na pogodę czas spędzę pasywnie, ale w dobrym towarzystwie, wino murowane!
Jutro jakby dopisała pogoda rower pójdzie w ruch
Życie pokaże
Driada wypije a co! Ty sie biedna tyle nameczylas. Ale juz z gorki będzie coraz lepiej
Melula moze jeszcze jakiego Sylwestra urodzisz
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny