Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Nati gratulacje
Misty cudne te twoje groszki
A ja jestem debil. Kupiłam szwagierki synkowi smoczek i wzięłam za mały bo od 0-6 mcy i co ja z nim zrobię na inny nie wymienią ani nie oddam bo wyrzuciłam paragon. Pewnie będzie tak że kupię inny tylko już będę patrzeć co biorę a ten zostanie dla kogoś innego.Lena87, Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/378298d9286cce84.html
wczorajszy (12 dpo) ofotografowany dziś...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0a058900faaf6eab.html
dzisiejszy - 13dpo
Nie wiem jak Wy ale ja widzę drugą kreskę i nie ma ch****Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:20
Ania_84, Z., santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
jutro nie dam rady. będzie tu chyba z 10 osób, bo małża brat z rodziną na wesele przyjeżdżają... więc zamęt przed imprezą, w pn zrobię, bo dziś kupiłam dwa, na zapas, jakby co
ALE CIIIIIIIIII
JESZCZE NIKOMU, PRÓCZ WAS, NIE MÓWIŁAM - kocham wasAnia_84, Lena87, Little Frog, Misty87, Z., santoocha, dżona, Macierzanka:), Maniuś, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Hej
Nati gratulacje
Misty cudne te twoje groszki
A ja jestem debil. Kupiłam szwagierki synkowi smoczek i wzięłam za mały bo od 0-6 mcy i co ja z nim zrobię na inny nie wymienią ani nie oddam bo wyrzuciłam paragon. Pewnie będzie tak że kupię inny tylko już będę patrzeć co biorę a ten zostanie dla kogoś innego.
Cześć , zostanie dla Ciebie -
Melula wrote:jutro nie dam rady. będzie tu chyba z 10 osób, bo małża brat z rodziną na wesele przyjeżdżają... więc zamęt przed imprezą, w pn zrobię, bo dziś kupiłam dwa, na zapas, jakby co
ALE CIIIIIIIIII
JESZCZE NIKOMU, PRÓCZ WAS, NIE MÓWIŁAM - kocham wasZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelula wrote:jutro nie dam rady. będzie tu chyba z 10 osób, bo małża brat z rodziną na wesele przyjeżdżają... więc zamęt przed imprezą, w pn zrobię, bo dziś kupiłam dwa, na zapas, jakby co
ALE CIIIIIIIIII
JESZCZE NIKOMU, PRÓCZ WAS, NIE MÓWIŁAM - kocham was
Więcej porażek nie może być, to że pracy nie dostałaś to był dobry znak dla Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:nie wiem, jak mu powiedzieć, bo on taki specyficzny jest. nic go nie dziwi, nie cieszy...
tylko nie w kanapkach ..jak to ktoras z dziewczyn z forum zrobila
Macierzanka:), Lena87, Misty87, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Magiczne siuśki powiadacie? No chyba na to wygląda
Monia, tulę! Jak nie chcesz, to nie mów!
Poprostu możesz się w ramię wypłakać jak chceszsłuże rękawem!
Ania_84, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na niego to nie działa, chyba mu po prostu powiem, ale boję się, że on zaraz wszystkim wygada, ale wolałabym to na razie zachować aż do wizyty...
myślicie, że mogę na ovf już zaznaczyć? czy za wcześnie, poczekać na II pewne???????????Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:25
Ania_84, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Magiczne siuśki powiadacie? No chyba na to wygląda
Monia, tulę! Jak nie chcesz, to nie mów!
Poprostu możesz się w ramię wypłakać jak chceszsłuże rękawem!
wy zawsze rozumiecie każda
Ania_84, Lena87, Z. lubią tę wiadomość