Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
coraz blizej do magicznefo 13333 postu a tym samym II
Lena87, martusia1986, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPadam...
idziemy z mezem za chwile spać
on jechał ze mną po nocce do szpitala, nic nie spał
powiedzieć wam coś??
jak już byliśmy w szpitalu to wziełam kubeczek i poprosiłam męża żeby jeszcze raz zbadał nasienie
po nocce był zmeczony i breczał że nie da rady, że chce być przed zabiegiem cały czas ze mną
przekonałam go w koncu i poszedł
siedział tam sporo czasu
wyszedł i... mówi chodź na dwór porozmawiać
wyszlismy i mówi mi że już po patrzy w kubeczek... a tam prawie nic nie ma !!
patrzy na podłoge ha ha ha
nie trafił !!
mówi do mnie: co miałem zrobić? z podłogi pozbierac??
zrobił zdjęcie "tego" żeby mi udowodnić
sprawdzam wyniki teraz a tam opis: wskazana kontrola ze wględu na małą objętość próbki
hi hi
Ania_84, Magdas, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Padam...
powiedzieć wam coś??
jak już byliśmy w szpitalu to wziełam kubeczek i poprosiłam męża żeby jeszcze raz zbadał nasienie
po nocce był zmeczony i breczał że nie da rady, że chce być przed zabiegiem cały czas ze mną
siedział tam sporo czasu
nie trafił !!
sprawdzam wyniki teraz a tam opis: wskazana kontrola ze wględu na małą objętość próbki
hi hi
Ha ha ha , Mąż chciał być przy Tobie a ty w takim momencie GO wysyłasz na badanie
Nie dziwota że nie trafił do dziuryAnusiaM, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:No ja mam taką nadzieję że tak będzie
A wy kiedy planujecie starać się do badań w Novum ?czy mamy szanse na badania
Lena87, martusia1986, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Padam...
powiedzieć wam coś??
siedział tam sporo czasu
nie trafił !!
hi hi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zaczelam nadrabiac i nadrabiam i nadrabiam i nadrabiam...a co najlepsze przez weekend mnie nie bedzie i znowu bede nadrabiac:D ale wiecie co luuubie to:D
Ania_84, Lena87, Magdas, martusia1986, Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AnusiaM wrote:czuje się dobrze
jak się badanie skonczyło i ból się skonczył to taka ulga...
tak sie ciesze ze juz jestem po
jak bede musiała to powtórze ale tak bardzo bolałoAnusiaM lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Boże jaka ja jestem ciemna w tych wszystkich badaniach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zobaczymy co jeszcze jest przede mną ..
najpierw II
pozniej pekna beta
Nastepnie kropeczek na usg w dobrym miejscu
nastepnie pieknie bijce serduch..
noo i mdlosci itp itd
Ana koniec porod ..Lena87, martusia1986, Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:wydaje mi się że my juz dużo przeszlismy ale jak czytam ze jeszcze moze byc badanie na wroosc śluzu, genetyke, mozna miec laparoskopie, inseminacje
nawet nie chce mysle o tym ;/a pozniej juz tylko II
i etapy opisane jak u Lenki
Lena87, AnusiaM, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja wiem co przed toba .......
najpierw II
pozniej pekna beta
Nastepnie kropeczek na usg w dobrym miejscu
nastepnie pieknie bijce serduch..
noo i mdlosci itp itd
Ana koniec porod ..
Ania Twoja Fantazja Cię za bardzo ponosiniech najpierw ktoś Mi odda pęcherzyki, śluz
a później zabierze @ na 9 m-cy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 19:49
Ania_84, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No i w koncu nadrobilam
przyznam sie ze wczraj zaczelam troszke nadrabiac ale normalnie nie dalam rady bo malz mi przerwal:D
Co do wesel i komuni moze sie wypowadac nie bede bo to porazka z tymi cenami...
Sara Ty cos pisalas o poznym macierzynstwie ze babeczki ponad 40 lat a rodza...ja akyrat bardzo sie z tego ciesze...i jak sobie przypomne te afere co ostatnio w tv byla i lekarz babeczce tak powiedzial to az mi sie plakac zachcialo a takiego lekarza to bym udusila chyba...
Lena87 wrote:A tak z innej beczki, czy któraś z Was ma numer w sieci play i ma od wczoraj problemy z zasięgiem ?Ania_84 wrote:dobra to mnie wkurzal wierszyk ze zamiast prezetu kase.. a jak by mi tak powiedzieli to bym im oddala zaproszenie ;/santoocha wrote:My nie napisaliśmy na zaproszeniach nic na temat prezentów, a i tak dostaliśmy wyłącznie kasę, a zamiast kwiatów często wino, choć nic na ten temat nie wspominaliśmy.Magdas wrote:no ja odrazu podziękowałam za pamięć i powiedziałam,że na tak wystawne wesele nas nie staćzwłaszcza,że właśnie kupowaliśmy mieszkanie. A ona powiedziała : " no dobra to niech się chociaż miejsce zwróci" to odpowiedziałam,że się nie zwróci bo nie będą za nas tyle bulić bo my nie przyjdziemy i tyle
kasia_czarna wrote:Hej kochane troszkę mnie nie bylo , zalatana , zapracowana na swieta bylam u siebie w domku... teraz 30.04 jade tez na majoweczke i wracam dopiero 5.05 byle do 10 czerwca (przeprowadzka)
a co tam u was???Maniuś wrote:hej dziewczyny moje najukochansze:)nadazyc za Wami po paru dniach nieobecnosci graniczy z cudem:)Nie bylo mnie bo mialam gosci od soboty do wczoraj...mniej wiecej jestem na bierzaco...stwierdzam,ze jak ten bociek,tak i zajaczek sie cos w tym roku nie postarali...zadnych zielonosci w dalszym ciagu u nas na watku nie wychwycilam....
Pozdrawiam Was cieplutko:*
Laura skarbie,tak mi sie milo zrobilo jak pytalas kilkadziesiat stron wstecz o mnie:)Dziekuje za pamiec:*przedszkolanka:) wrote:dziękuję że tak wierzycie... ale ja jestem załamana ... nawet lekarka zauważyła...teraz znowu czekanie ... a jutro owulka miała być... i dzisiaj jak na złość śluzem zalało i jajka bolą jak cholera...Nati89 wrote:Cześć dziewczyny zatem, tak jak mówiłam, popłakałam się .............
ale ze szczęścia II krechyyyy !:D
http://zapodaj.net/f920413d4c690.jpg.htmlAnia_84 wrote:Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/Misty87 wrote:Heeeejooo
Nie wiem, czy nadrobie, nadal kupa roboty, goni nas ze wszystkim ale widze, ze mamy fasolinke nowa!!
Nati wielkie gratulacje dla Was! Wszystkiego dobrego :*
Obiecane fotki maluchow moich
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbc4d0b053d2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/235422928689.jpg
Na ekranie nam tak fajnie machaly raczkami, krecily dupkaMelula wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/378298d9286cce84.html
wczorajszy (12 dpo) ofotografowany dziś...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0a058900faaf6eab.html
dzisiejszy - 13dpoAnusiaM wrote:halo...
witam się z pracy
jak na złość musze tu siedziec do 18 a chcialabym się położyć
przed 8 bylam w szpitalu. wyciaglam karte z rejestracji i poszłam na ginekologie. zaprowadzila mnie do pokoju i kazala sie przebrsc w pizame (dobrze ze mialam w aucie ) zalozyla wenflon chwile posiedzialam i przyjechala po mnie z wózkiem. zawiozla na rentgen. bol trwal krótko ale jak dla mnie rozszerzanie i wpuszczanie kontrastu bolalo 9/10. aha przed zabiegiem coś przeciw bojowego dala mi w wenflon. po badaniu wózkiem do pokoju i leżałam 2 godz. jak lekarz przyszedł z badaniami to zapytałam czy juz mogę jechać do domu.
a wiec tak
ja mam zawsze owu na prawym jajniku i ten byl chyba nie drozny ale kontrast go udroznil
jak dam rade to mamy sie starac w tym jak nie to w następnym i mówił ze te zrosty mogą sie za jakis czas odnowić. o ile bede miala 1 dziecko to pewnie przy staraniach o 2 trzeba by hsg powtórzyć. jak chce to moze mi gin zrobić monitoring w tym cyklu ale ja w tym zostane chyba przy testach owu a w następnym sie zobaczy ( mam nadzieje ze w tym się uda)
jak dla mnie to jest krok do przodu i iskierka nadziei
aha a lewy był i jest droznyDriada0102 wrote:Melula Gratuluje! ja również widzę II kreseczki
I nareście się doczekałam usg. Wszystko jest dobrze i dostałam wreście moją kartę ciąży, w której wyczytałam, że będą mnie monitorować z powodu mojej wagi i chyba będę na kroplówkach. Do końca to nie wiem bo z angolami trudno się dogadać itd. Krew jak mi dziś pobierali to palce mi siniały i zdrętwiały, za mocno mnie ścisnęli. A usg myślałam, że będę mieć dopochwowo, a oni normalnie na ten chudy brzuch, tak mnie naciskała tym sprzętem, że się modliłam aby janików mi nie przebiła tak bolało. Mój to się śmiał, że nasze dzidzi wygląda jak obcy ;p
Całuski dla was :*Maniuś, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Ania Twoja Fantazja Cię za bardzo ponosi
niech najpierw ktoś Mi odda pęcherzyki, śluz
a później zabierze @ na 9 m-cy
a sluz .. najwazniejszy jest ten w srodku
a jego na penwo masz