Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo tego popcornu z kina, to wlasnie on jest najgorszy, bo ciagle podgrzewany i nasolony do granic. Najzdrowszy jest taki z ziarenek, ktory samemu sie robi
Kaska przeczytalam, ze idziesz nogi wyrywac hahaha
Udanego wesela!
Ja zlapalam lenia, od 2h leze i mi sie nic nie chce. Zjadlam mozarelle z pomidorkiem i ogorkiem.
Lena87, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:nigdy nie mow hop...ktoras dziewczyna pisala ze para adpoptowala dziecko bo nie mogli miec swojego a pozniej sie okazalo ze...babeczka w ciazy i to z blizniakami:D pozniej po jakims czasie zaczeli myslec o jeszcze jednym dziecku i znowu ciaza blizniacza heehe jakos tak to bylo:D
to znajomi mojej przujaciółki - adoptowali bliźniaki i potem zaszli w ciąże bliźniaczą a potem wpadka i znów bliźniaki
znaczy można? możnaKaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Nogi robia mi sie miekkie jak to czytam
Nic miłego do wspominania ..
Magdas gdzie się podziałaś z tym piwkiem ? znowu jesz ?
Misty co dziś załatwiłaś ?
Winko Mi się skończyło bo nie miałam całej butelki, i nie ma komu zajechaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 20:43
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:A ja przede stymulką na winko się przerzuciłam
No ale narazie mąż w pracy więc może coś jutro się pomyśli
Koniecznie kup sobie Mogena, jeśli jeszcze nie piłaś ..
Tak naprawdę jak nie lubię wina ale tego sobie nie odmówię
Jedyny facet który wysłucha i nic się nie odezwiemartusia1986, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, jestem i miałam sie zwierzyć..
bo sprawa wygląda następująco...
nasi znajomi, którzy brali ślub miesiąc przed nami byli dla mnie pocieszeniem w trudnych chwilach, bo myślałam sobie że to że od 8 m-cy jak sie staramy i nie mamy dzieci to może i oni tez sie starają a żenili sie miesiac przed nami a tez jeszcze ie mają.. i mi sie tak lepiej narobiło bo myślałam o nie jesteśmy sami przynajmniej... aż do wczoraj .. byłam u szwagierki i ona mi mówi że oni sie spodziewają dziecka bo ta laska jest w 4 miesiącu i będzie dziewczynka. (ta szwagierka która mi mówiła o tych znajomych nie wie ze sie staramy i ze mamy problem). Nogi mi sie zrobiły jak z waty i łzy napłynęły do oczu. Pierwsza myśl; ku*wa w czym oni są lepsi niż my..
i jeszcze potem szwagierka mówi do mojego no braciszku weź sie do roboty bo wiesz długi weekend to wiecej czasu dla siebie itp..
dziś teśc do mie ze fajnie jak czasem dzieci zrobią niespodzianke rodzicom i ich zaskoczą.. wiadomo o co kaman bo właśnie rozmawialiśmy o tym ze im sie udało.. mi zaś łzy w oczach itp...
i jeszcze do tego ta idiotyczna sytuacja bo juz tyle di cyklu a okresu jak nie ma tak nie ma i temp też nie wskazuje żeby lada dzien sie pojawił
chciałabym juz zacząc nowy cykl stara a @ nie ma ...ok kilku dni czuje ból @ ale zawsze przychodziła do pol godz a teraz nie ma .. wg mnie moj wykres wskazuje ze nie było owulki. ie wiem co robić .. wczoraj miałam dosyc, przepłakałam pół wieczora.. życ mi sie odechciało.. byli dla mnie jedynym pocieszeniem i sie udało im.. oczywiscie nie zycze im źle i ciesze sie ze maja swoje szczęscie ale mnie to zdołowalo jednocześnie. sorki za błedy ale szybko pisze i w dodatku mi ciezko wchodzi literka n i czasem w słowach jej brak ..
gdzie jest moja @ .. nie wiem co robicc... -
nick nieaktualnykasienka236 wrote:dziewczyny a czy przy Beta-HCG 770mlU/ml może się zdarzyć ze wystąpią plamienia u mnie właśnie tak jest i jestem zaniepokojona ;(
Nie chcę Cię straszyć, ale dobrze by było abyś zgłosiła się do ginekologa aby przepisał Ci luteinę bądź duphaston ..
Plamienia mogą nie być groźne ale lepiej dmuchać na zimne -
Lenka u mnie można w radiu taxi zamówić zakupy z dostawą do domu, więc zawsze jakaś opcja jest jak się nie ma możliwości do sklepu wybrać.
Zapomniałam się pochwaliś. Brat M. chce mnie na chrzestną dla Oliwieraale się cieszę, zakochałam się w nim. Dosłownie.
Zaś dziewczyna szwagra w ciąży tak jak pisałam już kiedyś. Hehe nie wie w którym miesiącu i na kiedy termin, ale wczoraj o 24 teściowa widać nie mogła wytrzymać i z tej radości do M. w środku nocy smsa przysłała, że ma być drugi chłopiec. Swoją drogą dziewczyna szwagra jak urodzi chce jajniki podwiązać. A dyby miały to być bliźiaki, to poiedziała, że nawet teraz by usunęła ciążę
Boże widzisz i nie grzmisz.... co ja zrobiłam źle, że nie dane mi było długo cieszyć się fasolką ??Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena wytrabilas cala butelke wina??
Hm dzis ogarnelam moje hafty na sukienke na drugi dzien, a pol dnia rozpakowywalam kartony z przeprowadzki...jakas masakra! Ile ja betow nachomikowalam, a caly czas twierdze,ze nie mam w czym chodzic
Rodzice na dole odswiezali sciany i w sumie nie siedzialam tam dlugo,ale mi juz niedobrze i glowa boli
-
Lena87 wrote:Malinowa co z twoim testem ? powtarzałaś ?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
kasienka236 wrote:dziewczyny a czy przy Beta-HCG 770mlU/ml może się zdarzyć ze wystąpią plamienia u mnie właśnie tak jest i jestem zaniepokojona ;(
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:nie - po majówce jak nie dostanę to idę do lekarza - ale tempka spadła w końcu więc @ już puka do mych drzwi[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150