Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi też się podoba łóżko
, ja do swojej sypialni musiała bym mieć ciemny brąz bądź czerwień
..
Szybko mojego nie wymienię ma dopiero 1.5 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:25
Ania_84, Malenq, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
ja wlasnie chcialm czerwone ;P a ten lotr wybral takie no ale..lepsze to niz dwa tapcznay do kupy
Malenq, Nati89, Lena87, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ja tez mialam jakas pozna...i przez to chyba wydluzy mi sie cykl...a taki maly paradoks...zanim zaczelam sie starac mialam regularne cykle jak w zegarku...a eraz raz 64 raz 35 raz normalnie a teraz zapowiada sie na 40...hmmmDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:i znowu jestem... byliśmy na małych zakupach: trochę owoców, warzywek, oliwkę do kąpieli dla mnie, getry, bo nawet nie mam w czym śmigać, a zapomniałam zabrać cosik innego niż jeansy z domu...
Nati, piękna beta, ciekawe jaka u mnie będzie we środę... -
Melula wrote:ale to jak testy robisz to jeszcze większy stres...
Z. lubi tę wiadomość
-
Jestem. Łóżko mega. U mego męża w salonie takie są, dobrze, że my materac i łóżko będziemy mieli w cenie producenta
bo sam stelarz ok 2 tys. nawet więcej, materac ok 2,5tys. Ceny kosmiczne.
M. dopiero ze szwendaczki wrócił. Wkurzyłam się, bo miał oddać tylko wiertarkę , a godzinę siedział. Za to teraz zimną jajecznicę będzie jadł.
Lena właśnie gin. nie kazał badać teraz bety. A po co ? Jak już ciąży nie ma ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:46
Ania_84 lubi tę wiadomość