Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasienka236 wrote:JUŻ SIĘ MARTWIĘ ....jutro idęFidelissa wrote:Kochane,
dość przy kompie......... glowa mnie juz boli.
Pomyslcie o mnie jutro.
Mam badania prenatalne o 11.40.
do zobaczonka
Potforzasta co to ci sie snilo? bo chyba ominelam ....hmmm a staralam sie czytac uwaznie hehe:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Może i nie napisałam tutaj a co mi się śniło że urodziłam taką malusią dziewczynkę główeczkę miała taką maleńką i ważyła chyba coś ze 2 i pół kg i miała czarne włoski jak mój mąż a ja tak dobrze się czułam tuląc ją do siebie
Aż mi było szkoda się budzić rano
Kaśka28, Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
U nas wybrał 5-cio latek i ma być Henryk
No cóż skoro już wybrał
A tak jak u nas mama ma to mają Oskara, Alvinka i Shinouk'e ( na tą ostatnią po prostu wołamy szini albo nusia)Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Hello
na chwile jestem
no i zamast barszczu wyszła kalafiorowaKaśka28, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh ten moj maz.. dzis mi powiedzial ze wzial nie to łozko co ogladalismy
i doewiedzialam sie dopiwoe jakie to łozko n zd i jak koloorLena87 lubi tę wiadomość
-
Hej Wam
Zalatana jestem i przepakowuję walizki... a jeszcze trochę przede mną ale psia klatka zapakowana już do auta
co do imienia dla psa to mi się bardzo podoba Frugo, Ziomal i Winyl. Niestety u mnie raczej zawsze same suki będąale może kiedyś...
jakieś zieloności?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ufff...dobrnelam:) nadrobic Was czasem to pol dnia trzeba:)ale to moja ulubiona lekturka:)
Ja jutro do gina az sie boje jak te moje hormony wygladaja...
Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna:)Little Frog, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość