Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Nie szalejcie. Chociaż tych pierwszych 6 osób brzmi nieźle.
Czy dobrze pamiętam Melula też swego czasu rozbiła x00 setną stronę ?Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o ja teraz ostrożnie zwracam uwage na swoje "ciążowe" odczucia
nie biore ich serio... np dziś było mi mega niedobrze po kawie... a jestem 14 dc... parodia z tym organizmem... jakie figle płata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 21:17
-
nick nieaktualny
-
Hehe avatar się podoba. Już tak goliłam głowę, na łyso. Teraz moje włosy mają 2-3 mm.
To może wszystkie idziemy spać, a rano jak to się mówi " kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" kto rozbije 600 zostanie `zapylony`Anutka, Natka098, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Hehe avatar się podoba. Już tak goliłam głowę, na łyso. Teraz moje włosy mają 2-3 mm.
To może wszystkie idziemy spać, a rano jak to się mówi " kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" kto rozbije 600 zostanie `zapylony` -
Ja kiedy mojemu pwowiedzialam jak szlam do fryzjera
ze przyjde lysa
dzownil do mnie co 10 minNatka098, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Hehe avatar się podoba. Już tak goliłam głowę, na łyso. Teraz moje włosy mają 2-3 mm.
To może wszystkie idziemy spać, a rano jak to się mówi " kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" kto rozbije 600 zostanie `zapylony`Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ja rano praktyki
a dzisiaj nie wem czy wytrwam...
a jestem miłośniczka długich włosów
ale wyobraźcie sobie że w mojej 1 klasie jest dziewczynka która ma krótkie bo tak tata na sile ścina a ona chce długie jak koleżanki i chłopcy się z niej śmieją i ona sama mówi "że jest brzydka przez włosy", albo że wygląda jak chłopak, albo że powinna np. spaść ze schodów bo brzydka jest/...