Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ja rano praktyki
a dzisiaj nie wem czy wytrwam...
a jestem miłośniczka długich włosów
ale wyobraźcie sobie że w mojej 1 klasie jest dziewczynka która ma krótkie bo tak tata na sile ścina a ona chce długie jak koleżanki i chłopcy się z niej śmieją i ona sama mówi "że jest brzydka przez włosy", albo że wygląda jak chłopak, albo że powinna np. spaść ze schodów bo brzydka jest/... -
Anutka wrote:uciekam - żegnaj strono nr 600 i Anutkowa fasolinko
ile wlezie potem bedziemy sie martwci
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Pa aniu slodkich słow
za 2 lajki bede miala rowna liczbe lajkow i postow heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 21:33
Misty87, sara_nar, Ania_84, Z., santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ech ja dzisiaj wstałam przed 13
walczę z tym żeby wstawać wcześniej ale za cięzką mam kołdrę
Tylko o 6 mierzenie temp. euthyrox i obudzić męża a potem mam cały dzień dla siebie to połowę przesypiam.
Z. lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:może dzisiaj się uda
Ja tam odpuszczam bo na Pomagamy... rozwaliłam 300 i 400
więc 600 mi nie potrzebna ale Wam pomogę
sara_nar, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:podobno ojciec ma jakiegoś raka mózgu ale tak ją wyzywa, przeklina;/ a matka boi się i wiecie...
Szkoda że matka woli poświęcić dziecko zamiast się postawić.
-
Ja miałam chłopcem się urodzić i do końca podstawówki chodziłam na chłopca ścięta, koszulkę piłkarską Ronalda miałam z 7 jak dziś pamiętam. Koledzy do mnie Krzysiek mówili
zamiłowanie do majsterkowania mam, do samochodów też. Wszystko byłoby ok, ale coś poszło nie tak,bo zamiast fiutka cycki urosły. Ale nie narzekam, bo odkąd mam męża, to tak jakbym miała fiutka
Natka098, Malenq, Z., Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Ja miałam chłopcem się urodzić i do końca podstawówki chodziłam na chłopca ścięta, koszulkę piłkarską Ronalda miałam z 7 jak dziś pamiętam. Koledzy do mnie Krzysiek mówili
zamiłowanie do majsterkowania mam, do samochodów też. Wszystko byłoby ok, ale coś poszło nie tak,bo zamiast fiutka cycki urosły. Ale nie narzekam, bo odkąd mam męża, to tak jakbym miała fiutka
tylko że to była Twoja decyzja i Ci to pasowało, a ona się źle tym czuje
-
nawet sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo... sama myślałam,że to chłopczyk, taką wtopę bym zaliczyła...
na zebraniu matka dwa kroki za mężem...
A mała bije chłopaków, strasznie nerwowa jest i przeklina inne dzieci, przyznała że w domu tak na nią mówią..
a jak coś nie wiem , uderzy się to krzyczy że powinna mocniej,że należało jej się, bo jest brzydka... masakra! i jest w 1 klasnie mimo że 6 lat ma bo ją oczywiście ojciec wysłał... -
M. poszedł do pieca podrzucić, więc siedzę jeszcze.
Cwaniara jestem, bo M. przyjdzie zaścieli łóżko, a ja żeby czasu nie marnować pod prysznica tak ja bym musiała.
Cycki mnie bolą, masakra. Wczoraj chodziliśmy po lidlu, a że miałam obcisłą gładką bluzkę i stanik nie usztywniany, to tylko do lodówek podeszłam, a mi sutki na baczność, hehe. M. zobaczył i kazał mi się do lodówek nie zbliżaćKaśka28, Z., Maniuś lubią tę wiadomość