Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O kurdę. Najgorzej, że nie można pomóc tejdziewczynce. Tzn. można, ale co jeyne wyjście to zabrać małą od ojca. Z drugiej strony jeśli matka się na to zgadza... to od obojga rodziców powinni ją zabrać... ale w ośrodku opiekuńczo wychowawczym to w ogóle by miała piekło. Heh i tak źle i tak niedobrze.
-
Sara niestety niema dobrego rozwiazania ale trezba rozmawiac ze wszytkimi ktorymi tylko sie da...latwo sie mowi gorzej wykonac wiem cos o tym ale musimy stac po stronie dziecka...samo sie nie obroni...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziecko samo nie da rady a jak matka się boi i zgadza się na to wszystko tylko dlatego to nie bardzo ma jej kto pomóc
Jedynie trzeba liczyć że ta kobieta sama się obudzi i zobaczy że najbardziej cierpi ta dziewczynka
-
przedszkolanka:) wrote:ja nic zrobić nie mogę,w środę kończę praktykę... wychowawczyni rozmawiała z tą matką, matka powiedziała jak to u nich wygląda,ale co jeszcze ukryła to nie wiadomo... ja to bym zabraóła dziecko i spierdzieliła a tu widzicie...
Pewnie tatuś chciał mieć zawsze synka.
-
nick nieaktualny
-
Natka dokładnie masz rację
A my że dbałybyśmy o dziecię to czekamy miesiącami a nawet i latami
Szkoda mi takich dzieci co muszą się wycierpieć bo rodzice spełniają na nich swoje niespełnione marzenia
-
Aj szkoda gadać. Straszne to jest.Ja nie rozumiem matki. Ojciec chory, ok. ale matka ?
W głowie się nie mieści. Dzwoniła teściowa i M. oddzwaniał bo nie słyszał, a ona w kółko to samo, że bra M. wybrał już imię dla drugiego chłopca, co ma się chyba w sierpniu urodzić i będzie Kuba i w kółko to samo ...... aż mi smutno -
nie mozna mowic ze tak widocznie mamie wygodnie...ona sama pewnie jest w ciezkiej sytuacji....widzialam juz troche roznych rzeczy wiec nie chcialabym nikogo oceniac...wiem ze wy tez tego nie robicie ale trezba spojrzec z roznych stron na taka syt...
Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Sara słuchaj jednym uchem a drugim wypuszczaj
Kaśka masz racje, ona sama pewnie zastraszana, wiadomo rodzina, dobro dziecka itp. tylko oni wiedzą jak jest naprawdę...
wiecie z drugiej strony dziecko jest czyste, zadbane, ma przybory szkolne i wszystko więc pozornie nic mu nie brakuje, tylko psychika i co będzie za kilka lat...
aa a ona tak powtarza że chciałaby długie włosy jak koleżanki..
Ostatnio chłopiec się śmiał i mówił"konkurs na najbrzydsze włosy- Anka!"
oczywiście oberwał ode mnie kazanie, bo już słuchać nie mogłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 22:07