Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc, chyba tylko ja zostałam
Właśnie wynalazłam coś takiego.... w sumie cena jeszcze do przełknięcia http://allegro.pl/komputer-cyklu-mikroskop-owulacyjny-termometr-npr-i4179232543.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 00:22
-
Dień dobry z rana. Wczesnie zaczynam, ciezki dien do 20 mnie ceka w pracy ale od jutra wolne i w piatek te nie ide do pracy a co
sara_nar super ten tekst, posmiałam sie z rana.
Miłego dnia dziewczynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 06:14
sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
To i ja się witam. Zaraz kończę pracę. Zleciało całkiem szybko. Troszkę posprzątałam, podłoga taka czarna była, że szok. Mam nadzieję, że nie oberwie mi się od pani sprzątającej za pożyczenie jej mopa
Dwa dni wolnego, wię wybieramy się z M. do teściów, ale może nam się odmieni. Nie chce mi się wysłuchiwać w kółko tego samego, że u brata M. będzie synek Kubuś ... ble,ble,ble. Lubię moją teściową, ale czasem doprowadza mnie do szału.
Jak odeśpię, to zawitam do was. M. do 18 w pracy niestety. Heh w pracy nawet go nie zapytali czy chce w pn i wt wolne, tylko sami dali, a dzisiaj dziewczyny mają wolne, a on i P. w pracyJak do pracy przed świętami było, to też tylko M. z kolegą (szefem) pracowali, bo niby R. i M. porządki robiły na święta, ale dzisiaj to ciast piec nie trzeba. Zła jestem, że szok.
Miłego dnia życzęu mnie za oknem piękne słoneczki i wróbelki ćwierkają. Koleżanki nie ma i nie ma komu ich karmić. A ja zawsze zapominam coś z domu im wziąć.
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:dostałam miesiąc abonamentu premium gratis.. o nieeeeeee .
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:pierwszy raz sie tak ciesze ze okres dostałam
wreszcie nowy cykl.XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:słodka
no chyba sie przestraszyłaa chcialam jej pstryknac jak spala
a ta wyczua moment
ale pierwszy raz sala tak na pleckach z podwnietymi lapkami
-
XxMoniaXx wrote:Aniu a Ty kochana zatestuj
nie no poczekam ju do terminu czyli dwa dni