Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam do Was
Bol jak nagle przyszedl tak nagle minal, 5 min cierpienia
Leze od godziny, bo kluje lekko w nerce... mam nadzieje, ze nie powroci.
Za bardzo sie cieszylam,ze taka spokojna ciazato wczoraj kibel, a dzis kolka.
Kasienko! Nie smutaj :* sciskam mocno zarowno Ciebie jak i kazda obecnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 22:05
Kaśka28, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ja nigdy nie czulam zazdrosci zawsze sie cieszylam z ich szczescia ale dzisiaj tak sie smutno mi zrobilo...ale juz nie smutam:D
Ania_84, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:ja nigdy nie czulam zazdrosci zawsze sie cieszylam z ich szczescia ale dzisiaj tak sie smutno mi zrobilo...ale juz nie smutam:D
bedzie dobrze musi byc
Z. lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wrocilam do Was
Bol jak nagle przeszedl tak nagle minal, 5 min cierpienia
Kasienko! Nie smutaj :* sciskam mocno zarowno Ciebie jak i kazda obecnaMisty87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, doradzicie mi?
Jestem w 3mies i się zastanawiam nad zakupami już dla maluszka.
Jest u mnie w sklepie bardzo fajna promocja na butelki, które chcę kupić na 100% jak będzie bobas i promocja na pampersy, a z tego co moja koleżanka urodziła na tydz idzie cała paczka pampersów i tak sobie myślę czy już kupić te rzeczy bo nie wiem czy za te 4mies będzie taka fajna oferta. Mój się boi i mówi żebym nie kupowała bo może się coś stanie i będę to jeszcze gorzej przechodzić.
Co wy myślicie? -
Misty87 wrote:Wrocilam do Was
Bol jak nagle przeszedl tak nagle minal, 5 min cierpienia
Kasienko! Nie smutaj :* sciskam mocno zarowno Ciebie jak i kazda obecnaMisty87 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:ja nigdy nie czulam zazdrosci zawsze sie cieszylam z ich szczescia ale dzisiaj tak sie smutno mi zrobilo...ale juz nie smutam:D
jutro pewno zaś ja złapie doła.. mamy cholernie cięzko i to przez to
no ale ja wierze ze JP II nam pomoże
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Hej dziewczynki, doradzicie mi?
Jestem w 3mies i się zastanawiam nad zakupami już dla maluszka.
Jest u mnie w sklepie bardzo fajna promocja na butelki, które chcę kupić na 100% jak będzie bobas i promocja na pampersy, a z tego co moja koleżanka urodziła na tydz idzie cała paczka pampersów i tak sobie myślę czy już kupić te rzeczy bo nie wiem czy za te 4mies będzie taka fajna oferta. Mój się boi i mówi żebym nie kupowała bo może się coś stanie i będę to jeszcze gorzej przechodzić.
Co wy myślicie? -
Nie życze cie źle tylko jak najlepiej , ale skąd wiesz czy za chwile nie bedziesz miec mdłości i cie nawet zakupy nie będą cieszyć.
korzystajja bym kupowała.. w końcu na raz to wydatek duży a małymi kroczkami lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 22:07
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Która podejmie się takiej pracy?
http://kariera.dlastudenta.pl/artykul/Najtrudniejsza_praca_swiata_Tak_reaguja_kandydaci,105530.html
Podbiję sobie posta bo chyba zaginął, polecam obejrzenie filmiku do końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 22:14
-
dzięki
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy po tak długim chorobowym i jestem w szoku bo nic mi nie było
ale w pewnym momencie już miałam dość bo pracuje na produkcji i przez cały dzień każdy pytał o to samo, wchodził w rozmowę i przerywał, a ja musiałam mówić to samo, za chwilę zapominałam co komu mówiłam.
Kochane nie smutajcie ;* chodź łątwo mi się piszę. Ja przeżywam razem z wami mimo wszytsko!.Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:dzięki
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy po tak długim chorobowym i jestem w szoku bo nic mi nie było
ale w pewnym momencie już miałam dość bo pracuje na produkcji i przez cały dzień każdy pytał o to samo, wchodził w rozmowę i przerywał, a ja musiałam mówić to samo, za chwilę zapominałam co komu mówiłam.
Kochane nie smutajcie ;* chodź łątwo mi się piszę. Ja przeżywam razem z wami mimo wszytsko!. -
Driada ja kupiłam śliczne śpioszki z kaczorem donaldem i leżą i czekają na swój czas.
Za rok będą jak znalazł
Zagadałam się z kuzynką. Dostałam dwie fotki z Zuzią. Napatrzeć się nie mogę
A wy tu już dwie strony skrobnełyście.
Aniu łóżko super, nic tylko brykaćDriada0102, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:czasami sie zastanawiam skad ja do tej pory mialam sile na to wszytko...i teraz nie wiem skad wezme sily na dalsza czesc walki...no nic gdzies poszukac jej musze:D
trzymaj sie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 22:20
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje kochane za mile slowa :*
Rozne sa przyczyny tej kolki podlej... nawet nadmiar wit.D a ja w moim femibionie mam m.in. ta witamine, moze moj organizm juz ma za duzo?
Ogolnie to tez przez ucisk macicy...
Moja przyjaciolka w drugiej ciazy miala taki ucisk dziecka na nerwy,ze miala cala calutenka noge czarna! Tak jej krew zastygla, stopa to niesamowicie wygladala,jakby jej ktos weglem pomalowal! Gorzej bo lekarz nie dawal duzej nadziei,ze to minie po porodzie, ale chyba przeszlo calkiem...
Ojj te malenstwa to takie malutkie pasozyciki
A propo kupowania rzeczy dla dziecka, to ja mam juz z 5 wielkich kartonow ciuszkowwcale nie jest to jakis przesad,ze sie nie powinno w ciazy jeszcze kupowac. Ja dziekuje pozniej z takim brzuchem wszystko ogarniac na koniec...
Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość