Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:http://zapodaj.net/d6a011be04f78.jpg.htmlMisty87 wrote:Hej dziewczynki! Wpadlam sie przywitac i zaraz znikam.
Ciagle masa zalatwien. Jeszcze jade zaprosic kilka ciotek, bo czekaja
Teraz byla kumpela fryzjerka i poustalalysmy co i jak.
Dostalam potwornej kolki nerkowej! Az plakalam z bolu... trwala moze 5min ale zadzwonilam do mojego gin i mowi,ze to wlasnie to i moge brac rozkurczowe,a jak nie przejdzie to na kroplowe do szpitala
Bede wieczorkiem :*
Moze uda mi sie Was nadrobic!kasienka236 wrote:tak bylam dostalam niestyty duphaston bo pojawily sie delikatne plamienia mam nadzieje ze bedzie okAnia_84 wrote:no i łoże złoonemaz zrobił mi niespodianke wracam a tam łóżko stoi
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Mam pytanko jak myslicie czy tylko blokada psychiczna moze sprawic ze nie zachodzimy 13 cykl?
Maniuś lubi tę wiadomość
-
mam w planach wyjechać na 2 dni z męzem w weekend majowy i pewnie luteina wywoła mi okres do tego czasu, ale nieważne.. ważne żeby @ przyszła jak najszybciej.. a przed taką wywoływaną tez sie czuje bóle normalnie jak przed normalnym terminem miesiączki czy to tak niespodziewanie bardziej jest ?
-
Maniuś wrote:Mam pytanko jak myslicie czy tylko blokada psychiczna moze sprawic ze nie zachodzimy 13 cykl?
Mam kolezanke ktora przez blokade nie zachodzila przez 2 lata a pozniej 2 razy in vitro 2 razy nie udane.. organizm po porstu sie zablokowal ..
dlatego uwazam ze pomoc psychologa jest dobra
I jesli wyniki wyjda wyszystkie dobre to po prostu trzeba dac sobie czas rzucic termometr w pizdu ..Maniuś lubi tę wiadomość
-
Zalezy mi zawsze pododstawieniu lutki zacyznaly sie bole i @ przychodzila a za pierwszym razem w trakcie brania jak dostalam to nic ani boli ani nic
-
XxMoniaXx wrote:aha a to sie bierze 10 dni ?
Z Jest to odpowiedż obronna organizmu na zakazenie( odpowiedź ze strony białych
krwinek)mozliwe ze mialas albo masz stan zapalny i leukocyty odpowiadaja - obronnaZ., Natka098 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maz tak czy tak sie przebada,ale tak tylko chcialam spytac co o tej blokadzie myslicie...termometr na wakacjach juz 3 miesiac...skurczybyk,ale sie mu powodzi:)ok nic juz nie gdybam,co ma byc to bedzie i juz...Los nam pisze Ten u gory w sumie wiec czekam na to co jest mi dane...
Z., Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zalezy jaka dawke ci d ja ralam 10 dni 2x1
Z Jest to odpowiedż obronna organizmu na zakazenie( odpowiedź ze strony białych
krwinek)mozliwe ze mialas albo masz stan zapalny i leukocyty odpowiadaja - obronna
Hmm czyli to znaczy jak nie urok to sraczka?
Powinnam sie pewnie umówić na wizyte i skonsultować aby dostać jakies dowcipne tabletki...
Dzieki za informacje
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A Z jelsi masz gr II to nie masz sie czym martwi c bo ten odczyn jest raczej normalny
krwinki bronia przed stanem zapalnym
badz z nim wlasnie awalcz /lub walczyy stacd ich odczyn..
choc nie wiem jak jest w ciayz ..bo np OB jest podwyzszone bo orgaznizm ciaze na poczatku traktuje jako.. "stan zapalny "Z. lubi tę wiadomość